fbpx

THE RICH SCENTS

Category: The Rich Scents Tips

Tips-tips untuk memilih perfume yang sesuai dengan tujuan atau acara.

Cara atasi kemurungan dengan minyak wangi

Cara atasi kemurungan dengan minyak wangi Cara atasi kemurungan dengan minyak wangi 3

Cara atasi kemurungan dengan wangian bukan hanya boleh memberikan semangat dan menceriakan pemakainya, wangian juga juga boleh membuatkan anda yakin dan selesa. Kelaziman kita selepas mandi dan bersiap untuk ke pejabat, keluar ke shopping complex atau ke mana sahaja, pasti akan menyemburkan minyak wangi pada tubuh dan pakaian kita. Perfume Sebagai Aksesori Tambahan Ubat Murung […]

Masalah bau badan? baca tips ini

Masalah bau badan? baca tips ini Masalah bau badan? baca tips ini 4

Masalah bau badan boleh memberi tekanan hebat pada seseorang lebih-lebih lagi kalau dia berdepan dengan situasi berikut: 1. Tak selesa dengan bau badan sendiri 2. Kawan-kawan asyik mengejek/perli 3. Kawan-kawan menjauhkan diri 4. Kurang keyakinan diri 5. Kurang menyerlah dari orang lain 6. Gagal mendapat pekerjaan 7. Gagal memenangi hati teman wanita/lelaki 8. Segan nak […]

Tutorial Pembelian E-Commerce

Tutorial Pembelian E-Commerce tutorial pembelian e-commerce The Rich Scents

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Pertama sekali ucapan terima kasih kepada semua yang menyokong Produk Wangian kami iaitu The Rich Scents. Di sini kami ingin memberi tutorial pembelian e-commerce di website kami untuk memudahkan anda membuat tempahan secara online. Apa yang anda perlu tahu apabila membuat pembelian secara online ni? Banyak perbezaannya iaitu: Boleh bayar melalui […]

Suamiku bukan malaikat

Suamiku bukan malaikat suamiku bukan malaikat blog

Suamiku bukan malaikat. Saya sudah lama syak ada yang tidak kena pada suami saya. Kurang bercakap dengan saya dan apabila bercakap pun sudah tidak memandang saya. Selalu pulang lewat dan hujung minggu pun dah jarang melekat di rumah. Kalau berada di rumah pun, asyik mengadap handpone. Layanan dinginnya pada saya berlarutan hingga berbulan-bulan dan keadaan […]

Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi.

Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi. minyak wangi mahal

“Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi. Dari jauh aku dah terhidu bau kau. Apa nama perfume kau pakai nie? Kat mana nak beli?” Minyak Wangi Mahal Baunya Di satu majlis perkahwinan, suami saya ditegur oleh rakannya tentang minyak wangi yang dia pakai. Dia ingat suami saya pakai minyak wangi mahal. Bila suami […]

Hantaran kahwin lelaki kepada perempuan

Hantaran kahwin lelaki kepada perempuan Hantaran kahwin lelaki kepada perempuan

“Saya bakal berkahwin pada bulan depan dan masih tercari-cari hantaran kahwin lelaki kepada perempuan yang sesuai untuk majlis perkahwinan saya. Boleh bantu saya?” Majlis perkahwinan semestinya ramai tetamu, sama ada buat di dewan atau ruang terbuka, siang hari ataupun malam. Faktor-faktor ini harus diambil kira supaya wangian yang kita pilih mestilah yang kuat dan tahan […]

7 cara memakai minyak wangi dengan betul

7 cara memakai minyak wangi dengan betul 7 cara memakai minyak wangi dengan betul 6

7 cara memakai minyak wangi ini sekarang adalah bukan lagi satu kehendak bagi semua orang. Minyak wangi menjadi keperluan lebih-lebih lagi bagi seseorang yang mempunyai kerjaya. 7 cara memakai minyak wangi dengan betul ini dapat membantu untuk menyerlahkan personaliti pemakainya dan juga dapat mengurangkan kos perbelanjaan kita. Berikut adalah tips 7 cara memakai minyak wangi […]

MINYAK WANGI LELAKI MASKULIN DAN SEXY UTK KAUM ADAM.

MINYAK WANGI LELAKI MASKULIN DAN SEXY UTK KAUM ADAM. MINYAK WANGI LELAKI MASKULIN DAN SEXY UTK KAUM ADAM. 7

Memilih minyak wangi lelaki maskulin The Rich Scents Pemilihan minyak wangi lelaki maskulin (perfume lelaki terbaik) pasti memeningkan jika anda tidak tahu bau apa yang sesuai, selain bertanyakan pada isteri atau kekasih anda. Kami senaraikan bauan misteri ini yang hanya pada The Rich Scents. BAU YANG ADA KOMBINASI SPICY DAN WOODY PASTINYA BAU YANG LEBIH […]