fbpx

THE RICH SCENTS

Category: The Rich Scents Tips

Tips-tips untuk memilih perfume yang sesuai dengan tujuan atau acara.

minyak wangi murah dan tahan lama

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China. Bagaimana nak tahu minyak wangi tahan lama dan murah brand mana boleh dibeli sebab rata-rata banyak penjual online jual semuanya murah dan harga tak masuk akal? Pati minyak wangi dari Negara Perancis harganya untuk satu …

Minyak wangi murah dan tahan lama Read More »

Masalah bau badan? baca tips ini 4

Masalah bau badan? baca tips ini

Masalah bau badan boleh memberi tekanan hebat pada seseorang lebih-lebih lagi kalau dia berdepan dengan situasi berikut: 1. Tak selesa dengan bau badan sendiri 2. Kawan-kawan asyik mengejek/perli 3. Kawan-kawan menjauhkan diri 4. Kurang keyakinan diri 5. Kurang menyerlah dari orang lain 6. Gagal mendapat pekerjaan 7. Gagal memenangi hati teman wanita/lelaki 8. Segan nak …

Masalah bau badan? baca tips ini Read More »

tutorial pembelian e-commerce The Rich Scents

Tutorial Pembelian E-Commerce

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Pertama sekali ucapan terima kasih kepada semua yang menyokong Produk Wangian kami iaitu The Rich Scents. Di sini kami ingin memberi tutorial pembelian e-commerce di website kami untuk memudahkan anda membuat tempahan secara online. Apa yang anda perlu tahu apabila membuat pembelian secara online ni? Banyak perbezaannya iaitu: Boleh bayar melalui …

Tutorial Pembelian E-Commerce Read More »

suamiku bukan malaikat blog

Suamiku bukan malaikat

Suamiku bukan malaikat. Saya sudah lama syak ada yang tidak kena pada suami saya. Kurang bercakap dengan saya dan apabila bercakap pun sudah tidak memandang saya. Selalu pulang lewat dan hujung minggu pun dah jarang melekat di rumah. Kalau berada di rumah pun, asyik mengadap handpone. Layanan dinginnya pada saya berlarutan hingga berbulan-bulan dan keadaan …

Suamiku bukan malaikat Read More »

Hantaran kahwin lelaki kepada perempuan

Hantaran kahwin lelaki kepada perempuan

“Saya bakal berkahwin pada bulan depan dan masih tercari-cari hantaran kahwin lelaki kepada perempuan yang sesuai untuk majlis perkahwinan saya. Boleh bantu saya?” Majlis perkahwinan semestinya ramai tetamu, sama ada buat di dewan atau ruang terbuka, siang hari ataupun malam. Faktor-faktor ini harus diambil kira supaya wangian yang kita pilih mestilah yang kuat dan tahan …

Hantaran kahwin lelaki kepada perempuan Read More »

Minyak Wangi Memikat Suami 5

Minyak Wangi Memikat Suami

“Dulu siang malam wangi, sekarang bau tak mandi 3 hari.  Abang dah belikan minyak wangi memikat suami tu tapi Pah buat dono jer. Berubah lah Pah oii.” Hahaha.. Laki sapa lah tu. Menderita sangat bunyinya. Tapi Pah ni pun satu jugak. Berkira sangat nak memakai minyak wangi pemikat lelaki tu. Bukan suruh keluar duit sendiri …

Minyak Wangi Memikat Suami Read More »

7 cara memakai minyak wangi dengan betul 6

7 cara memakai minyak wangi dengan betul

Artikel ini akan menerangkan tentang cara memakai minyak wangi, cara membuat minyak wangi tahan lama 7 cara memakai minyak wangi ini sekarang adalah bukan lagi satu kehendak bagi semua orang. Minyak wangi menjadi keperluan lebih-lebih lagi bagi seseorang yang mempunyai kerjaya. 7 cara memakai minyak wangi dengan betul ini dapat membantu untuk menyerlahkan personaliti pemakainya …

7 cara memakai minyak wangi dengan betul Read More »