fbpx

THE RICH SCENTS

BAU MANIS, SESUAI DIPAKAI DI TEMPAT BERHAWA DINGIN. RATING 9/10


“Bau manis, sesuai dipakai di tempat berhawa dingin, orang akan bertanya siapa pemilik perfume ini dan rating perfume ini adalah 9/10” itu kata Puan Sha dari Cheras yang telah menguji perfume Bombshell by The Rich Scents.

THE RICH SCENTS adalah perfume yang SETANDING Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017.

Kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak memiliki perfum SETANDING Jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih menjimatkan. . Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit. Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi.

Layari website kami www.therichscents.com untuk menonton review perfume dan mendapatkan perfume kegemaran anda. Anda boleh juga menghubungi kami di 018 367 3631 atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (link info di website).

Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan.

“Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary”

BEST SELLING KAMI

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply