Dilarang menerima parcel di pejabat!

Baru-baru ini HR mengeluarkan notis Penjawat Awam dilarang menerima parcel di pejabat dari perkhidmatan kurier kerana antara sebabnya terlalu banyak parcel diterima dari perkhidmatan kurier setiap hari sehingga menjejaskan kerja hakiki Receptionist.

Maka terbataslah nak membeli secara online sekarang ni. Nak suruh hantar ke rumah, tiada siapa pula di rumah.

Baca juga : Perfume Review Puan Sha dari Cheras

Membeli secara online nie memang lebih berbaloi kerana anda bukan sahaja boleh jimat parking dan petrol malah yang paling penting, jimat masa memandangkan semuanya di hujung jari. Kalau pergi ke mall untuk mendapatkan sesuatu barang, anda perlu pusing satu kedai atau silap-silap satu mall. Kebiasaannya anda akan berbelanja lebih dari yang sepatutnya.

Dilarang-menerima-parcel-di-pejabat

Bagi memberikan yang terbaik untuk pelanggan kami, kami menyediakan penghantaran terus ke pelanggan (door-to-door delivery service) bagi belian RM50 ke atas dalam satu resit. Perkhidmatan ini adalah PERCUMA dan hanya dibuka kepada warga Kajang dan Bangi iaitu pada hari Isnin manakala bagi warga Cyberjaya dan Putrajaya pula pada hari Rabu.

Follow Instagram The Rich Scents

Kini, membeli belah secara online bukanlah lagi satu halangan buat anda kan? Dahlah menyenangkan, banyak penjimatan pulak tu. Nak lagi jimat, subscribe newsletter kami.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Terima kasih kerana membaca dilarang menerima parcel di pejabat

Komen Di Sini

Leave a Reply