fbpx

THE RICH SCENTS

HARUM SEMERBAK BAK BUNGA SETAMAN BARULAH RAYA NAMANYER….

Ramai yang nak wangi di pagi raya. Production pun tak menang tangan dan kena make sure pelanggan dapat sebelum raya. 

“Dekat nak raya ni banyak betul keluar belanja. Kat pasar Ramadhan jer paling kurang RM30 sehari. Itu baru bab makan. Belum lagi bab baju raya dan kuih raya.”

“Akak ni jenis tak lengkap kalau sehari tak pakai perfume. Perfume branded memang menjadi idaman tetapi memikirkan nak raya nie, terpaksalah ku kuburkan niat tu.  Mujurlah akak jumpa wangian The Rich Scents yang bawah RM40 ni.  Kualitinya tak padan dengan harga langsung. Setandinglah dengan yang harga beratus-ratus itu. Memang tak rugilah beli” komen Kak Aida seorang Setiausaha di syarikat Oil & Gas di ibukota.

Hari raya adalah hari kita semua berkumpul bersama keluarga dan sanak saudara. Masa tulah memasing nak melaram dengan baju raya dan tudung viral katanya. Tak kurang juga yang harum semerbak bak bunga setaman dari ruang tamu sampailah ke dapur. Barulah raya namanyer .….

Kelebihan yang ada pada perfume The Rich Scents ni telah merekodkan 90% repeat order dan lebih 1000 botol terjual dalam masa 3 bulan sahaja.

Keunikan kami adalah hampir setiap hari kami membuat “perfume review” secara “Live di FB” dan memberi tips cara pemakaian dan apa perfume yang sesuai mengikut usia, masa dan tempat.

9 KELEBIHAN PERFUME THE RICH SCENTS yang ramai patut tahu.

1. 99% mirip perfume Jenama Antarabangsa

2. Europe Standard (fragrance oil diimport dari Negara Eropah)

3. EDP kualiti (kepekatan patinya 75%)

4. Tahan lama (melebihi 8 jam)

5. Mudah dibawa (poket/travel size)

6. Pilihan saiz 10ml dan 35ml.

7. Mesra solat (alkohol dari ekstrak tebu)

8. Banyak pilihan (lebih dari 50 minyak wangi diinspirasi dari Jenama Antarabangsa)

9. Jaminan wang dikembalikan (T&C apply)

Kami menerima banyak testimoni dari pelanggan-pelanggan dan amat  menghargai mereka kerana sudi berkongsi pengalaman mereka memakai wangian The Rich Scents.  Klik di sini

Jom order SEKARANG JUGA agar sempat sampai SEBELUM RAYA. 

TAK TAHU NAK BUAT PILIHAN WANGIAN ANDA? LIHAT LIST BEST SELLER KAMI INI.

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply