fbpx

THE RICH SCENTS

HARUM SEMERBAK BAK BUNGA SETAMAN BARULAH RAYA NAMANYER….

Ramai yang nak wangi di pagi raya. Production pun tak menang tangan dan kena make sure pelanggan dapat sebelum raya. 

“Dekat nak raya ni banyak betul keluar belanja. Kat pasar Ramadhan jer paling kurang RM30 sehari. Itu baru bab makan. Belum lagi bab baju raya dan kuih raya.”

“Akak ni jenis tak lengkap kalau sehari tak pakai perfume. Perfume branded memang menjadi idaman tetapi memikirkan nak raya nie, terpaksalah ku kuburkan niat tu.  Mujurlah akak jumpa wangian The Rich Scents yang bawah RM40 ni.  Kualitinya tak padan dengan harga langsung. Setandinglah dengan yang harga beratus-ratus itu. Memang tak rugilah beli” komen Kak Aida seorang Setiausaha di syarikat Oil & Gas di ibukota.

Hari raya adalah hari kita semua berkumpul bersama keluarga dan sanak saudara. Masa tulah memasing nak melaram dengan baju raya dan tudung viral katanya. Tak kurang juga yang harum semerbak bak bunga setaman dari ruang tamu sampailah ke dapur. Barulah raya namanyer .….

Kelebihan yang ada pada perfume The Rich Scents ni telah merekodkan 90% repeat order dan lebih 1000 botol terjual dalam masa 3 bulan sahaja.

Keunikan kami adalah hampir setiap hari kami membuat “perfume review” secara “Live di FB” dan memberi tips cara pemakaian dan apa perfume yang sesuai mengikut usia, masa dan tempat.

9 KELEBIHAN PERFUME THE RICH SCENTS yang ramai patut tahu.

1. 99% mirip perfume Jenama Antarabangsa

2. Europe Standard (fragrance oil diimport dari Negara Eropah)

3. EDP kualiti (kepekatan patinya 75%)

4. Tahan lama (melebihi 8 jam)

5. Mudah dibawa (poket/travel size)

6. Pilihan saiz 10ml dan 35ml.

7. Mesra solat (alkohol dari ekstrak tebu)

8. Banyak pilihan (lebih dari 50 minyak wangi diinspirasi dari Jenama Antarabangsa)

9. Jaminan wang dikembalikan (T&C apply)

Kami menerima banyak testimoni dari pelanggan-pelanggan dan amat  menghargai mereka kerana sudi berkongsi pengalaman mereka memakai wangian The Rich Scents.  Klik di sini

Jom order SEKARANG JUGA agar sempat sampai SEBELUM RAYA. 

TAK TAHU NAK BUAT PILIHAN WANGIAN ANDA? LIHAT LIST BEST SELLER KAMI INI.

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian mereka. Dan juga tiada tips memilih minyak wangi lelaki boleh...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
Minyak wangi murah dan tahan lama
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply