fbpx

THE RICH SCENTS

Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi.

minyak wangi mahal

“Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi. Dari jauh aku dah terhidu bau kau. Apa nama perfume kau pakai nie? Kat mana nak beli?”

Minyak Wangi Mahal Baunya

Di satu majlis perkahwinan, suami saya ditegur oleh rakannya tentang minyak wangi yang dia pakai. Dia ingat suami saya pakai minyak wangi mahal. Bila suami saya kata dia pakai perfume local jer, terus kawan dia berminat nak tahu.”

Tak semestinya yang murah tu kualitinya rendah ye. Kalau dah boleh berjimat dengan mendapatkan minyak wangi bau mahal yang “local” tetapi kualitinya setanding jenama terkenal, why not?

Baca juga : Perfume mesra solat


THE RICH SCENTS adalah perfume yang PERSIS Jenama Antarabangsa, keluaran bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017. 

9 KELEBIHAN THE RICH SCENTS yang anda patut tahu.

  1. Inspired perfume 99% mirip perfume terkenal jenama antarabangsa
  2. Saiz 10ml dan 35ml
  3. EDP kualiti (kepekatan patinya 75%)
  4. Europe Standard (fragrance oil diimport dari Negara Eropah)
  5. Tahan lama (melebihi 8 jam)
  6. Mudah dibawa (poket/travel size)
  7. Mesra solat (alkohol dari ekstrak tebu)
  8. Banyak pilihan (lebih 50 dari inspirasi Jenama Antarabangsa)
  9. Boleh walk-in ke premis kami (by appointment) dengan menghubungi kami di 018 391 0582

Yang paling utama, kami tawarkan kesemua di atas dengan harga yang jauh lebih menjimatkan.

The Rich Scents

Semua Orang Boleh Wangi

Dapatkan info-info mengenai kami di Facebook


Testimoni Pelanggan


Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply