fbpx

THE RICH SCENTS

Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi.

minyak wangi mahal

“Mati-mati aku ingat kau pakai minyak wangi mahal tadi. Dari jauh aku dah terhidu bau kau. Apa nama perfume kau pakai nie? Kat mana nak beli?”

Minyak Wangi Mahal Baunya

Di satu majlis perkahwinan, suami saya ditegur oleh rakannya tentang minyak wangi yang dia pakai. Dia ingat suami saya pakai minyak wangi mahal. Bila suami saya kata dia pakai perfume local jer, terus kawan dia berminat nak tahu.”

Tak semestinya yang murah tu kualitinya rendah ye. Kalau dah boleh berjimat dengan mendapatkan minyak wangi bau mahal yang “local” tetapi kualitinya setanding jenama terkenal, why not?

Baca juga : Perfume mesra solat


THE RICH SCENTS adalah perfume yang PERSIS Jenama Antarabangsa, keluaran bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017. 

9 KELEBIHAN THE RICH SCENTS yang anda patut tahu.

  1. Inspired perfume 99% mirip perfume terkenal jenama antarabangsa
  2. Saiz 10ml dan 35ml
  3. EDP kualiti (kepekatan patinya 75%)
  4. Europe Standard (fragrance oil diimport dari Negara Eropah)
  5. Tahan lama (melebihi 8 jam)
  6. Mudah dibawa (poket/travel size)
  7. Mesra solat (alkohol dari ekstrak tebu)
  8. Banyak pilihan (lebih 50 dari inspirasi Jenama Antarabangsa)
  9. Boleh walk-in ke premis kami (by appointment) dengan menghubungi kami di 018 391 0582

Yang paling utama, kami tawarkan kesemua di atas dengan harga yang jauh lebih menjimatkan.

The Rich Scents

Semua Orang Boleh Wangi

Dapatkan info-info mengenai kami di Facebook


Testimoni Pelanggan


Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Artikel ini akan menerangkan tentang panduan memilih minyak wangi lelaki. Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply