Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents.

Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling popular di The Rich Scents samaada jualan di Bazar-bazar, jualan di kedai online kami, jualan melalui ejen-ejen yang dilantik dan menerusi affliate setia kami.

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 The Rich Scents

minyak wangi paling popular The Rich Scents

Baca juga : Minyak Wangi Terlaris Minggu Ke 2 The Rich Scents


Minyak Wangi Wanita Paling Popular

BRITNEY FANTASY EDP FOR WOMEN

Britney Fantasy Perfume ini adalah wangian floral fruity gourmand untuk wanita iaitu berbau sweet, fruity dan tropical.

Sillage Britney Fantasy Perfume ini adalah kuat. Wangian ini sangat tahan lama. Britney Fantasy perfume ini sesuai dipakai waktu siang. Wangian ini sesuai untuk keluar ke shopping komplek, bersiar-siar dan aktiviti riadah petang. Minyak wangi ini adalah minyak wangi paling popular minggu lepas untuk wanita

LA VIE EST BELLE EDP FOR WOMEN

Perfume La Vie Est Belle ini adalah jenis wangian floral fruity gourmanduntuk wanita iaitu berbau sweet, vanilla, powdery, fruity and patchouli. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2012.

Baca juga : Jana Pendapatan Tanpa Modal Dengan The Rich Scents

Sillage minyak wangi ini adalah berat dan tahan lama. Sesuai dipakai pada waktu malam. Perfume ini mengambarkan suatu kehidupan yang serba indah. Sesuai dipakai di malam hari, pada majlis keraian atau bersama yang tersayang.

FLORA EDP FOR WOMEN

Flora Perfume ini adalah wangian floral untuk wanita iaitu berbau floral, citrus dan fresh. Flora perfume kami adalah diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Sillage minyak wangi Flora Perfume ini adalah sederhana ke berat dan wangian ini tahan lama. Flora perfume ini sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat atau bersiar-siar di waktu petang. Wangian ini sesuai bagi mereka yang “urban versatile”


Minyak Wangi Lelaki Paling Popular

Acqua Di Gio Eau De Parfum

ACQUA DI GIO EDP FOR MEN

Perfume Acqua Di Gio ini adalah wangian aromatic aquatic untuk lelaki iaitu berbau citrus, aromatic dan marine. Diinspirasikan dari fragrance terkenal jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1996.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai diwaktu siang ketika anda ke pejabat, kolej dan membuat aktiviti luaran atau bersukan. Amat sesuai jika anda sukakan wangian yang fresh. Minyak wangi ini adalah minyak wangi paling popular minggu lepas untuk lelaki.

HUGO RED EDP FOR MEN

Perfume Hugo Red ini adalah wangian oriental-spicy untuk lelaki iaitu berbau sweet, fruity dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance terkenal jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2013.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai diwaktu siang ketika anda ke pejabat, kolej dan membuat aktiviti luaran. Manis, muda dan energik. Amat baik dalam cuaca panas tropika. Boleh dipanggil minyak wangi untuk remaja masakini.

GUILTY EDP FOR MEN

Perfume Guilty ini adalah jenis wangian woody aromatic untuk lelaki iaitu berbau citrus, aromatic, dan white floral. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai di pakai pada waktu siang. Ini adalah minyak wangi bagi lelaki yang tahu apa yang mereka mahukan. Lelaki alpha karismatik, magnet sebenar untuk wanita, yang mewakili dalam komposisi provokatif dan menggoda ini.


Jom kenali The Rich Scents melalui Sosial Media

Semua orang boleh wangi

The Rich Scents

Komen Di Sini

Leave a Reply