Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran?

Ada yang mencari perfume mengikut populariti, personaliti, umur dan sebagainya.

Kalau anda mencari perfume mengikut populariti, kami boleh sarankan mengikut pilihan pelanggan kami iaitu Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020.

Kami mulakan dari carta teratas untuk Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020.

HOPES BY THERICHSCENTS

Hopes Eau De Parfum

Hopes adalah signature perfume pertama The Rich Scents yang sangat laris sejak pelancarannya. Kami mensasarkan pengemar bau “sweet fruity” hasil dari kombinasi vanilla dan berries. Bau yang sangat “feminine” and “catchy” sesuai bagi mereka yang sukakan perhatian. Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 nombor 1 di therichscents.com.

BLOOMING BOMBSHELL

Blooming Bombshell sangat diminati kerana kombinasi bau manis dan citrusnya.  Bau yang simple namun si pemakai akan kelihatan lebih elegen. Sesuai bagi mereka yang urban dan semua peringkat umur. Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 nombor 2 di therichscents.com.

Kenali The Rich Scents di Facebook

STRICTLY FORBIDDEN ROSE

Forbidden Rose diminati oleh pengemar bau epal merah dan vanilla.  Bau segar dan menenangkan yang memberi tenaga dan mengurangkan stress.  Sesuai dipakai ke mana sahaja dan semua peringkat umur. Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 nombor 3 di therichscents.com.

Baca juga : 7 Petua memilih minyak wangi yang betul

FLIRTY FLORA

Flirty Flora pula diminati kerana kombinasi bau flora dan citrusnya.  Menjadi pilihan mereka yang menjalani aktiviti luar atau lasak kerana baunya kuat dan tahan lama.  Sesuai juga dipakai ke pejabat lebih-lebih lagi bagi mereka yang selalu kerja lebih masa. Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 nombor 4 di therichscents.com.

SECRET SCANDALOUS

Secret Scandalous juga diminati oleh pengemar bau “sweet fruity” hasil dari kombinasi coklat dan berries.  Oleh kerana baunya sangat manis, baunya akan lebih menyerlah jika dipakai pada waktu petang ke malam.  Sekiranya dipakai di waktu pagi dan panas terik, baunya lebih pengit dan boleh menimbulkan ketidakselesaan kepada si pemakai ataupun orang di sekelilingnya. Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 nombor 4 di therichscents.com.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat  dan memudahkan anda membuat pilihan.  Kami juga akan kongsikan 5 perfume lelaki terlaris 2020 di masa akan datang.

Ikuti perkongsian kami yang lepas tentang tips mendapatkan perfume yang sesuai dengan personaliti, umur, masa, tempat dan sebagainya di sini

Komen Di Sini

Leave a Reply