fbpx

THE RICH SCENTS

“Ramai yang stop kat kedai dia. Dia guna ilmu pelaris perfume ke?”

Manader kami guna pelaris, jampi serapah atau khidmat mak esah?? Kami main sembur jerlah.

Kalau perfume kami biaser2 je, ingat kami berani ke nak sembur?? 90% yang lalu akan tertoleh atau yang dah terlajak akan buat u-turn. Mana ada pakai pelaris pun.

Hahaha nampak tak penangan pelaris perfume The Rich Scents nie…

Kualiti wangian kami adalah EDP dan patinya sehingga 70%. Sebab itulah baunya sedap jer bila disembur.

Antara Pelanggan-Pelanggan Yang Berpuas Hati

Baca : PROMOSI MINYAK WANGI MURAH THE RICH SCENTS IS BACK

Selalunya bau yang terlebih alkohol perfume akan keluarkan bau yang pengit dulu dan tak tahan lama sbb patinya kurang.

Pelanggan sekarang lebih bijak kerana akan membeli perfume yang value for money. Walaupun ada yang kata, perfume kami patutnya lebih mahal, kami masih mengekalkan harga kerana mahu semua orang mampu memilikinya. Maka selarilah dengan tagline kami “Semua orang boleh wangi”

Facebook page kami ->
https://www.facebook.com/therichscents

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply