fbpx

THE RICH SCENTS

“Ramai yang stop kat kedai dia. Dia guna ilmu pelaris perfume ke?”

Manader kami guna pelaris, jampi serapah atau khidmat mak esah?? Kami main sembur jerlah.

Kalau perfume kami biaser2 je, ingat kami berani ke nak sembur?? 90% yang lalu akan tertoleh atau yang dah terlajak akan buat u-turn. Mana ada pakai pelaris pun.

Hahaha nampak tak penangan pelaris perfume The Rich Scents nie…

Kualiti wangian kami adalah EDP dan patinya sehingga 70%. Sebab itulah baunya sedap jer bila disembur.

Antara Pelanggan-Pelanggan Yang Berpuas Hati

Baca : PROMOSI MINYAK WANGI MURAH THE RICH SCENTS IS BACK

Selalunya bau yang terlebih alkohol perfume akan keluarkan bau yang pengit dulu dan tak tahan lama sbb patinya kurang.

Pelanggan sekarang lebih bijak kerana akan membeli perfume yang value for money. Walaupun ada yang kata, perfume kami patutnya lebih mahal, kami masih mengekalkan harga kerana mahu semua orang mampu memilikinya. Maka selarilah dengan tagline kami “Semua orang boleh wangi”

Facebook page kami ->
https://www.facebook.com/therichscents

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih perfume untuk lelaki

Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian mereka. Dan juga tiada tips memilih perfume untuk lelaki boleh...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
Minyak wangi murah dan tahan lama
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply