fbpx

THE RICH SCENTS

“Nampak exclusive lah perfume booth nie dengan wanginya macam berada dalam SOGO. Siap bagi FREE Tester. Sebijiklah macam kat SOGO.” komen rakan seperjuangan kami.

Yesss kami bawakan konsep yang exclusive seperti di perfume booth SOGO ke carboot. Dengan harga yang kami tawarkan, kini sesiapa saja mampu pakai perfume MEWAH. Maka selarilah dengan tagline kami #semuaorangbolehwangi.

Jom singgah ke perfume booth #carboottherichscents di CBS Maad Bangi setiap Jumaat hingga Ahad. Kami gerenti siapa yang melintasi booth kami pasti akan terpalit bau wanginya.

Perfume booth kami menyediakan pakej #comboTRS bermula RM39 (3 botol) yang lebih JIMAT dan lebih PILIHAN.

Perfume The Rich Scents juga boleh didapati secara online dari mana2 link berikut:

Whatsapp : https://bit.ly/2L7vbHc
Website : www.therichscents.com

🛵COD available Kajang & Bangi only.

Kami bawakan lebih dari 50 wangian inspirasi Jenama Antarabangsa kualiti EDP.

Jom lihat LIST PERFUME kami di sini:
http://bit.ly/TRS_PerfumeFlyer2019

Kami juga mengalu-alukan sesiapa yang berminat untuk menjadi AGEN Affiliate kami☺️

The Rich Scents
🌸Semua orang boleh wangi🌸

Jualan Terlaris di Perfume Booth kami

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Artikel ini akan menerangkan tentang panduan memilih minyak wangi lelaki. Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply