PERFUME REVIEW, MASHITAH

“I like the smell. Saya bukan jenis yang pakai minyak wangi tapi bau ini membuatkan saya teringat pada losyen yang saya pakai zaman sekolah dulu. Saya rate 8/10” – Puan Mar .

Sebagai seseorang yang tidak pakai minyak wangi, Puan Marsitah suka akan bau Bombshell keluaran The Rich Scents dan memberi kami rating yang agak tinggi.

Perfume kami baunya sedap, menyenangkan dan tidak memengitkan sehingga orang yang tidak gemar memakai perfume pun akan suka pada baunya. .

THE RICH SCENTS adalah perfume yang SETANDING Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017.

Kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak memiliki perfum SETANDING Jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih menjimatkan. . Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit. Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi.

Layari website kami www.therichscents.com untuk menonton review perfume dan mendapatkan perfume kegemaran anda. Anda boleh juga menghubungi kami di 018 367 3631 atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (link info di website).

Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan.

“Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary”

WANGIAN YANG MENJADI BEST SELLER

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply