fbpx

THE RICH SCENTS

PROMO 31HB DATANG LAGI

PROMO 31HB DATANG LAGI. RM39 SEBOTOL. SATU HARI SAHAJA!!

“Teringinnya nak pakai perfume mewah tetapi bila tengok price tag, krikkk krikkk…….”

Pernah tak terjadi pada anda bila dah try beberapa perfume di kaunter tetapi bila tahu harganya, mula berfikir dua tiga kali bila nak keluarkan duit ataupun menyesal selepas bayar?


Pernah tak anda tanya pada sales girl di kaunter tu berapa lama ketahanan perfume tersebut? Mengikut survey yang kami jalankan, rata-rata mengatakan ianya bertahan selama 8 jam sahaja. Nahh…bayar mahal-mahal pun boleh tahan 8 jam jer kan…


Perfume inspired keluaran THE RICH SCENTS (TRS) semakin mendapat permintaan tinggi sejak 2 tahun kebelakangan ini. Mana tidaknya, dahlah MIRIP Jenama Antarabangsa, lebih TAHAN LAMA dan harganya pula jauh lebih JIMAT.


Antara yang popular di store kami adalah Bombshell, Flora, Hopes, Chloe, Coco Mademoiselle, Petite Cherie, Signorina, Lady Million, One Million, Acqua, Black XS, Aventus, Sauvage, Starwalker, Guilty dan banyak lagi.

99% pelanggan kami telah berpuashati dengan perfume kami sampai ada yang kata perfume kami masih melekat baunya walaupun baju/tudung telah dibasuh.

Bagi menyakinkan anda lagi, and boleh lihat testimoni pelanggan-pelanggan kami di sini :https://therichscents.com/testimonials/

Jom dapatkan perfume The Rich Scents ini dengan harga PROMO SEHARI SAHAJA di salah satu daripada link-link berikut :


Website : https://therichscents.com/shop/
TRS Sales Team : http://therichscentshq.wasap.my/
Agen-Agen TRS : https://therichscents.com/senarai-agen-dan-stokis/


The Rich Scents“Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary”

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply