fbpx

THE RICH SCENTS

Suamiku bukan malaikat. Saya sudah lama syak ada yang tidak kena pada suami saya. Kurang bercakap dengan saya dan apabila bercakap pun sudah tidak memandang saya. Selalu pulang lewat dan hujung minggu pun dah jarang melekat di rumah. Kalau berada di rumah pun, asyik mengadap handpone.

Layanan dinginnya pada saya berlarutan hingga berbulan-bulan dan keadaan menjadi lebih teruk apabila suatu hari dia tidak pulang rumah. Tuhan sahaja yang tahu betapa risaunya saya sepanjang malam dibawa ke pagi. Akhirnya lewat petang itu saya mendapat panggilan darinya. Dia terlupa untuk memberitahu bahawa dia terpaksa bergegas ke Johor kerana ada masalah di site office.  Tanpa berbual panjang, dia meletakkan telefon. 

Tipulah kalau saya katakan saya tidak syak yang bukan-bukan. Suamiku bukan malaikat. Saya mengadu padaNya minta petunjuk. Saya minta agar kembalikan semula suami saya seperti yang dahulu.

Tiba-tiba saya terpandang sebaris ayat di media sosial, “Perfume has the power to evoke memories“.

suamiku bukan malaikat 2 blog

Perfume has the power to evoke memories

The Rich Scent

Saya mengimbas kembali perfume pertama yang dihadiahkan oleh suami saya sebagai hantaran iaitu Hypnose. Dia memang sukakan bau tu sehingga tidak putus bekalan sehinggalah saya berhenti memakainya kerana alahan semasa mengandungkan anak ke-2.

“Saya mencari semula perfume tersebut tetapi malangnya tidak jumpa. Saya pun mencari di Google dan terjumpa perfume Hypnose by The Rich Scents. Bila tengok harganya yang agak menarik dan kualitinya dikatakan setanding Jenama Antarabangsa, saya pun tidak teragak-agak membeli. Sayang pulak duit untuk beli yang beratus-ratus tu. Lainla kalau dapat free”

Baca juga : Perfume mewah, teringin nak pakai

Sebaik sahaja perfume tersebut sampai, saya terus menyemburnya dan menunggu suami yang dijangka pulang malam itu dengan penuh debaran.

Anda sedang membaca kisah suamiku bukan malaikat

Setelah sekian lama barulah suami saya memandang saya seperti pandangan semasa awal perkenalan dahulu. Dia terus memeluk saya dan meminta maaf kerana abaikan saya, terlalu mementingkan kerja. Tanggungjawab barunya sebagai Regional Manager amat berat sehingga mengabaikan insan-insan yang dia sayang.

Dia berterima kasih pada saya kerana berusaha mengembalikan semula kenangan cinta kami. Dalam hati berkata “tak sangka perfume Hypnose ni boleh menyedarkan suami saya dan menyelamatkan hubungan kami”.

Sangat di luar jangkaan saya kerana impaknya amat besar pada hubungan kami. Walaupun sekadar memakai perfume, saya berjaya memikat semula hati suami saya.

Lihat Rakaman Live Streaming The Rich Scents

The Rich Scents

Semua Orang Boleh Wangi

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian mereka. Dan juga tiada tips memilih minyak wangi lelaki boleh...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply