fbpx

THE RICH SCENTS

Perfume Mewah, Teringin nak pakai.

“Teringinnya nak pakai perfume mewah tetapi bila tengok price tag, krikkk krikkk…….”

“Mati-mati kawan-kawan ingat saya pakai perfume mewah padahal saya beli yang tak sampai pun RM40”.

“Bayar mahal-mahal tapi bila dibawa pulang, baunya tak power mcm di kaunter tadi”

“Bau sebijik perfume ori dan lebih lasting”

Itu antara “feedback” yang kami biasa terima dari pelanggan sejak 2 tahun beroperasi ini. Perfume keluaran THE RICH SCENTS (TRS) semakin mendapat permintaan tinggi kerana Setanding Jenama Antarabangsa dengan harganya yang jauh lebih JIMAT.

9 KELEBIHAN PERFUME THE RICH SCENTS yang anda patut tahu.

1) 99% mirip perfume Jenama Antarabangsa
2) SAIZ 10ml & 35ml
3) EUROPE Standard (formula France)
4) EDP (kepekatan pati sehingga 75%)
5) TAHAN LAMA (melebihi 8 jam)
6) MUDAH DIBAWA (poket/travel size)
7) MESRA SOLAT (ekstrak tebu)
8) BANYAK PILIHAN (lebih 50 dari inspirasi Jenama Antarabangsa)
9) BOLEH WALK-IN ke kedai kami (by appointment)

99% pelanggan kami telah berpuashati dengan perfume kami sampai ada yang kata perfume kami masih melekat baunya walaupun baju/tudung telah dibasuh dan sesudah mandi.

Banyak lagi testimoni pelanggan-pelanggan yang kami kongsikan di sini : https://therichscents.com/testimonials/

Dapatkan perfume yang anda hajati di salah satu daripada link-link berikut :
Website : https://therichscents.com/shop/
TRS Sales Team : http://therichscentshq.wasap.my/
Agen-Agen TRS : https://therichscents.com/senarai-agen-dan-stokis/

Anda boleh juga mengikuti segala perkembangan The Rich Scents di sini :
Facebook : https://www.facebook.com/therichscents/
Instagram : https://www.instagram.com/therichscents_hq/
YouTube : http://bit.ly/therichscentstv

Jika anda berminat dengan Agent Program The Rich Scents? Sila ke link berikut : http://therichscentshq.wasap.my/

Perfume Paling Hangat di The Rich Scents

Koleksi-koleksi perfume mewah

  • perfume mewah – parfum downy untuk laundry  parfum downy pink  downy parfum collection  downy parfum mystique  downy parfum collection passion  downy parfum collection indonesia  downy parfum collection yang paling wangi  downy parfum collection sweetheart  downy parfum collection daring  downy parfum collection fusion  downy parfum collection innocence  downy parfum mystique review  downy parfum fusion  downy parfum paling wangi  parfum aroma downy  parfum laundry aroma downy  downy perfume collection adorable  parfum laundry downy black  downy parfum collection baru  bibit parfum downy  downy buat parfum  bikin parfum downy  downy parfum beads  downy parfum collection review  downy parfum collection happiness  downy parfum collection sachet  downy parfum collection gold  downy parfum collection 370ml  harga downy parfum collection 900 ml  harga downy parfum collection 370ml  harga downy parfum collection 800ml  best downy parfum collection  iklan downy parfum collection  komposisi downy parfum collection  parfum dari downy  downy parfum daring  membuat parfum dari downy  buat parfum dari downy  cara membuat parfum downy dan cuka  membuat parfum dengan downy  downy parfum paling diminati  parfum mobil dari downy  downy dijadikan parfum  cara membuat parfum dengan downy dan cuka  cara buat parfum dengan downy  downy perfume fantasy  downy parfum green  downy perfume green.
  • review parfum mewah dibawah 200. teringin nak pakai perfume mewah tapi bila tengok price tag, terus letak balik.
  • review parfum murah kualitas super mewah || wangi awet dan tahan lama || evangeline parfume. parfum murah rasa mewah!!
  • jangan kecewa sangat kerana kami menjual perfume setanding antarabangsa dgn harga jauh lebih murah…

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Artikel ini akan menerangkan tentang panduan memilih minyak wangi lelaki. Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply