Minyak Wangi Memikat Suami

3 Minyak Wangi Memikat Suami By The Rich Scents

“Dulu siang malam wangi, sekarang bau tak mandi 3 hari.  Abang dah belikan minyak wangi memikat suami tu tapi Pah buat dono jer. Berubah lah Pah oii.”

 

Hahaha.. Laki sapa lah tu. Menderita sangat bunyinya.

 

Tapi Pah ni pun satu jugak. Berkira sangat nak memakai minyak wangi pemikat lelaki tu. Bukan suruh keluar duit sendiri beli perfume pun. Encik Abang dah sediakan.. tang mana susahnya??

Kami tertarik dengan kenyataan RCW baru-baru ni yang menegur wanita kelihatan selekeh selepas kawin. Saya pulak nak tambah, lepas kawin WAJIB BERWANGI-WANGIAN UNTUK SUAMI. Janganlah asal malam je bau minyak cap kapak. Asal masuk bilik jer bau krim kempiskan perut

 

Berwangi-wangian kan sunnah so bila lagi nak dapat pahala dengan cara senang.

 

Memakai minyak wangi pemikat lelaki

Minyak wangi memikat suami apa yang sesuai?

Kami share minyak wangi memikat suami apa yang sesuai dipakai bila disamping suami. Sudah pastinya yang vanilla, fruity dan sweet paling sesuai untuk cinta suami kepada anda lebih berbunga-bunga.

Aroma minyak wangi vanilla

Aroma minyak wangi vanilla ini sering kali berkait dengan bau kueh-kueh perayaan. Bau yang manis selesa dan ianya kami cadangkan untuk wangian khas untuk suami tersayang.

Aroma minyak wangi vanilla ini terdapat pada minyak wangi Olympea & Hypnose

Aroma minyak wangi fruity

Aroma minyak wangi fruity melambangkan minyak wangi yang berbau buah-buahan yang tentunya manis sehingga semut perasan dengan kehadiran pemakainya. Aroma minyak wangi fruity ini sangat sesuai untuk wanita yang baru mendirikan rumah tangga. Anda boleh cuba perfume signature The Rich Scents iaitu Hopes ataupun Midnight Rose yang pasti akan membuatkan suami anda tidak akan berpaling dan menjadikan ia adalah salah satu haruman minyak wangi pemikat lelaki yang baik.

 

Aroma minyak wangi sweet

Aroma minyak wangi sweet ini adalah versi yang paling banyak dalam kategori Charms for women. Manis yang didatangkan dari aroma praline (koko) dan madu ini sangat sesuai untuk pasangan berusia 35 tahun keatas. Kami menawarkan perfume Queen, La NuitLady Million dan La Vie untuk kategori ini.

 

Selamat mencuba!

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!