About us (Kenali kami)

Kenali kami. THE RICH SCENTS adalah jenama perfume Setanding Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017. Kenali kami dengan membaca dibawah.

Kepakaran The Rich Scents adalah membantu pengemar minyak wangi memiliki wangian setanding jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih murah.

Pengasasnya, Aliza Ali bersama suaminya, Ariffshah menceburi perniagaan menjual minyak wangi jenama Antarabangsa/ Designer secara online dan offline pada sekitar 2006.

Aliza Ali

Founder
Aliza Ali Legacy

Ariffshah

Co Founder
Aliza Ali Legacy

Pada awal Januari 2017, kami telah membina jenama sendiri yang dinamakan “Richscents2u”. Kami bergiat aktif dalam memasarkan produk menerusi akaun Instagram, Richscents2u_HQ.

Pada Januari 2019, kami mengorak selangkah lagi iaitu dengan menjenama semula produk kami kepada “The Rich Scents” yang lebih eksklusif dan lebih mudah diingati ramai.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit.

Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan.

Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi.

The Rich Scents Perfume, ‘Persis Jenama Antarabangsa’.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!