Contact Us

ALIZA ALI LEGACY (002699562-P)

No 3A-2R Lot 90, Kajang Waterfront, Jalan S10/4, Bandar Kajang, 43000 Kajang, Selangor

Kenali Kami Team The Rich Scents

Play Video

KENALI KAMI THE RICH SCENTS adalah perfume yang SETANDING Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017.

Kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak memiliki perfum SETANDING Jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih menjimatkan.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit.

Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi. Layari website kami www.therichscents.com untuk menonton review perfume dan mendapatkan perfume kegemaran anda.

Anda boleh juga menghubungi kami (link no wasap) atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (link info di website). Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan.

“Persis Jenama Antarabangsa” Aliza Ali, Founder, The Rich Scents

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!