010 551 9296

Testimoni

Kami amat berbesar hati jika pelanggan-pelanggan setia The Rich Scents dapat meluangkan sedikit masa untuk menghantar testimonial tentang pengalaman anda membeli secara online dan sedikit review tentang perfume kami. Sila isi butiran di bawah. Terima kasih.

Hantar testimoni anda

Required

What is your full name?
What is your email address?
A headline for your testimonial.
What do you think about us?

Nak repeat order!!

Alhamdulillah ada repeat order utk Black XS Paco Rabbane dan Creed Aventus. Thank you for your loyalty…

Mohd Hanif, PJ

Love giler

Added service kami adalah rekomen dekat pelanggan apa yang sesuai  mengikut aktiviti harian mereka. Pelanggan ini seorang pelajar dan sudah tentunya sentiasa aktif. Oleh itu kami rekomen something yang fresh dan nampaknya dia suka giler. 

Fiqah, Taping Perak

Perfume tahan lama, murah

U punya minyak wangi lebih baik dari xxxxxxxx. Murah lagi.

Hubby beli akk ingatkan xxxxxxxx. Akk Pkai berhari2. Perasan bila bau sedap thn lama. Baru belek2 repeat order.

Kak Rashidah, Melaka

Harga mampu milik untuk student macam saya

Harga perfume kami tidaklah  terlalu murah tapi berpada dengan kualiti kami.  Sesiapa pun mampu beli termasuklah student, suri rumah dan yang berpendapatan sederhana.  

Ika, Kajang

Wangi best setaraf EDP original

Sis dah sampai terus spray. Thank you so much. Memang puas hati. Wangi best setaraf edp original.

Nazrin, Alor Setar

Suker dengan packaging dan service. Perfume lasting giler dan bau sebijik ori.

Kami sentiasa memperbaharui packaging agar lebih menarik dan pelanggan tidak jemu.  Servis  kami juga setanding dengan pengusaha website yang bernama besar.

Perfume kami sememangnya lasting kerana patinya 75% malah lebih pekat dari pasaran lain.  Kajian demi kajian dilakukan untuk mendapat hampir 99% mirip original.

Elyn @Erlinatouchwedding, Ipoh, Perak

Dah mandi pun ada bau lagi

Saya beli ye Yong. Wangi sungguh. Dah mandi pun ada bau lagi. Tahan lama betul

Sharifah Maria Tuan Mokhtar, Bangi

Berpuas hati dan berbaloi

Selain bau yg sedap dan tahan lama, terdapat banyak pilihan yg boleh dicuba dengan harga yg berpatutan.

Juhan, Bangi Selangor

Bau memang best… mcm original

Wassalam… bau memang best… mcm original… harga pun x lah mahal.. standard org pendapatan rendah dan sederhana pun boleh beli… 😎✌👍👍👍 sy bagi ⭐⭐⭐⭐⭐ dari 5

Hafiz, Bangi

Pilihan yang tepat

Pilihan yang tepat untuk harga yang berpatutan. Bau pun agak lama tahan. En. Ariff beri saranan perfume yang menepati citarasa saya. Terima kasih En Ariff

Faizal, Bangi

Saiz yang mudah dibawa ke mana-mana

Sejak memakai perfume keluaran Rich Scents 2u, masalah pencarian minyak wangi saya selesai. Bau yg tahan lama, harga mampu milik, mudah dibawa ke mana2, sgt ideal dan sesuai utk sy.

Izham, Bangi

Dah terima perfume. Wangi sangat! Bau melekat sampai ke petang.

Sejak pelancaran Signature Perfume kami, HOPES by RICHSCENTS2U, kami mendapat review/feedback yang power2. .

Selain dari baunya yg sangat wangi, ia juga tahan lama iaitu lebih dari 8 jam. Malah ada yg kata baunya masih melekat sampai ke petang!!
.
Bagi yang mahukan kelainan, classy and catchy, HOPES pasti menambat hati anda..

Ain, Seri Kembangan

Bau lebih kuat dari ori

Pati wangian kami adalah sebanyak 75% iaitu lebih pekat dari inspired perfume yang berada di pasaran. Malah ada yang kata baunya lebih kuat dari yang ORI.  So try it to believe it.

Kak Ani, Putrajaya

Sembur dari pagi bau hingga ke petang

Satu semburan sahaja di sebelah pagi mampu mencapai ketahanan sampai ke petang.  Satu kelebihan perfume kami yang rata-rata memperkatakannya.

Puan Aliza Ali, Founder

Artis antara pelanggan yang yakin dengan wangian The Rich Scents

Pelanggan memilih Lady Million by Paco Rabanne jenis “Floral Fruity” yang ketahanannya sepanjang hari. 

The Rich Scents antara jenama minyak wangi inspired terbaik di Malaysia dan kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak wangi memiliki wangian setanding jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih murah.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit. Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi.

“Smell Rich, Feel Rich, Be Extraordinary”  

Mazmiera Beauty, Shah Alam

Dari pagi ke petang masih ada baunya. Sungguh tahan lama

‘Dari pagi sampai ke petang masih melekat baunya’
Itu kata-kata pelanggan kami. Anda?
Aina, Semenyih

rating mmg 10/10

“Salam….saya dah trima perfume Flora tu…secara jujur…rating mmg 10/10….sb tahan sehingga 9 jam….👌👌👍👍

Dg ku Czurina, Sabah

saya berpuashati dgn produk puan

The Rich Scents …saya berpuashati dgn produk puan.. baunya mirip yg ori dan ketahanan baunya memuaskan dan berbaloi dgn harga yg rendah berbanding produk inspired yg lain..
Servis penghantaran amat memuaskan
Credit 8/10 ☺☺☺☺

Mohamad Napiah Abas

“Semua okay. Satisfied dengan baunya. Akak bagi 8/10”

Puan Zura seorang Penjawat Awam yang bekerja di sekitar Kuala Lumpur. Beliau percaya kepada jenama kami dan cadangan yang diberikan lalu tidak teragak-agak untuk membeli 5 botol sekaligus walaupun belum pernah mencuba perfume kami. .
.
Puan Zura membeli perfume buat dirinya dan anak-anak perempuannya memandangkan ianya MENJIMATKAN dan berpeluang pula mendapat 2 botol 10ml secara PERCUMA (Promosi terhad).
.

Puan Zura, Kuala Lumpur

“Tahan juga baunya pagi ke petang. Servis cepat sampai. Rating 10/10”

Selain menjaga kualiti perfume, kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam serta penambahbaikan yang berterusan.

Puan Wati, Kuala Lumpur

Saya sangat suka perfume ni. Cepat sampai. Akan beli lagi lepas ni.

“Saya sangat suka perfume ni. Cepat sampai. Akan beli lagi lepas ni.” – Puan Nurul dari Kuala Lumpur memilih La Nuit serta Jadore.

Puan Nurul, Kuala Lumpur

Baunya sedap. Memang bau original. Tahan lama…….

“Sedap bau. Memang bau original. Tahan lama rasa confident jer sepanjang masa” – Puan Fazliana, Kuala Lumpur

Puan Fazliana telah mencuba Ralph dan Bombshell manakala suaminya Acqua.

99% pelanggan kami mengatakan perfume kami MIRIP JENAMA ANTARABANGSA DAN TAHAN LAMA.

Sesiapa dah mencubanya pasti tak cari lain dah.

So, TRY and BELIEVE IT.

Puan Fazliana, Kuala Lumpur

Ini semua repeat order

“Ini semua repeat order. Dorang suke. Bau kekal lama. Dah cuci tudung pun bau ada lagi” – Puan Wawa, Agen Seri Kembangan

99% pelanggan kami mengatakan perfume kami TAHAN LAMA sampai ada yang kata setelah baju dibasuh pun baunya masih ada.

Sesiapa dah mencubanya pasti tak cari lain dah. So, TRY and BELIEVE IT.

Agen Sharifah Salwa Syed Abdul Rahman

Wangian Tak Setanding Harga!

“Wangian tak setanding dengan harga. Bertahan dari semalam sampai hari ini masih lekat lagi wanginya” Puan Nur, Kelantan

Perfume The Rich Scents ni memang tak padan dengan harganya.  Bila tahu harganya pasti akan beli lebih dari sebotol.  Dahla tak sampai RM100, postage pulak FREE.

Puan Nur pertama kalinya memilih Bombshell, Incanto Shine serta Acqua Di Gio untuk suaminya.

Disebabkan berpuashati dengan pembelian yang pertama tu, Puan Nur nak cuba lagi 2 botol.

Puan Nur, Kelantan

“Sedap baunya dan tahan lama. Tak sama dengan……..

“Sedap baunya dan tahan lama. Tak sama dengan perfume xxxxx yang saya beli selalu. Saya beri rating 10/10”- kata En. Ja pelanggan Agen Batu Gajah yang memilih Sauvage.

Wow berpuashati sungguh ni sampai beri kami rating terringgi. Perfume The Rich Scents setanding Jenama Antarabangsa dan tak kurang juga yang berpendapat lebih baik dari perfume yang beratusan ringgit tu. Kini anda tampak bergaya dengan semburan perfume berbau mewah yang boleh didapati dengan harga RM45 sahaja.

 

Encik Ja, pelanggan Agen Faizul

“Memang wangi dan tahan lama. Bau mahal tapi harga super jimat……”

“Seriously minyak wangi The Rich Scents memang wangi dan tahan lama. Bau mahal tapi harga super Jimat. Memang berbaloi berbelanja”  kata Puan Khairunnisa dari Selangor yang memilih Envy Me dan Guess Pink.

Sesuailah dengan tagline kami “Feel Rich, Smell Rich, Be Extraordinary” tu.

Kini sesiapa pun mampu pakai bau mahal-mahal tanpa perlu berhabisan ratusan ringgit.

Ada banyak lagi testimoni pelanggan kami di website www.therichscents.com bagi menyakinkan anda.

Terdapat lebih 50 jenis perfume yang kami bawa yang menepati citarasa pelanggan kami sejak beroperasi 2 tahun lepas.

 

Puan Khairunnisa, Selangor

“TERBUKTI PERFUME AKAK TAHAN LAMA”

Kata Puan Umi dari Kuala Lumpur mengenai perfume The Rich Scents ini.

Umi Farah, Kuala Lumpur

“So I discovered this perfume from #TheRichScentsAgent which I fall in love with the scents.”

“So I discovered this perfume from #TheRichScentsAgent which I fall in love with the scents.” Kata Cik Ain Salsabila kepada agen Khaimin dari Petaling Jaya yang membuatkan kami lebih bersemangat untuk membantu pengemar-pengemar wangian untuk mendapatkan wangian standing jenama antarabangsa dengan harga yang lebih menjimatkan. Terima kasih kerana menyokong produk kami.

Ain Salsabila, pelanggan Agen Khaimin

Mula2 rasa wangi ke? Bila pakai orang tegur baru percaya wangi.

“Mula2 rasa wangi ke? Bila pakai orang tegur baru percaya wangi. Wangi sewangi minyak wangi berjenama antarabangsa.” Kata Puan Nur Della dari Semenyih yang membeli perfume Bombshell by The Rich Scents dari kami.

Puan Nur Della, Semenyih

Power teruk perfume dorang ni! Tahan lama perfume

Demi Allah, power teruk perfume dorang ni! Tahan lama perfume. I unpack my luggage and baju still bau perfume ni walaupun waktu travel tu berpeluh and dah few days. Setanding perfume branded. Good job local product.

Vianna Nasir, Petaling Jaya

“Baunya pun kuat. Tahan lama kalau spray kat baju. Saya bagi 10/10 rating”

Terkejut apabila diberikan rating 10/10  oleh pelanggan Agen kami di Batu Gajah.  Pati perfume kami adalah 70% lebih kuat dari yang berada di pasaran. Maka tidak hairanlah kalau rata-rata memberi feedback yang baunya kuat serta tahan lama.

En. Man, pelanggan Agen Faizul

“Saya suka baunya. Tahan lama. Saya beri rating 8/10”

Encik Aril, pelanggan Agen kami di Batu Gajah memberikan rating 8/10.  Pati perfume kami adalah 70% lebih kuat dari yang berada di pasaran. Maka tidak hairanlah kalau rata-rata memberi feedback yang baunya kuat serta tahan lama.

 

Encik Aril, pelanggan Agen Faizul

“Memang bau dia ORIGINAL la, sedap, senang bawak dalam handbag gak”

Kajian demi kajian dilakukan oleh “Perfumer” kami sehinggalah dapat menghasilkan bau yang 99% MIRIP Jenama Antrabangsa tersebut dan pastikan baunya sedap.  Kerana ada perfume yang baunya agak pengit sehingga boleh meloyakan dan memeningkan.

Perfume kami sangat “travel friendly” so tidak menjadi masalah bagi sesiapa yang gemar travel.

Cik Aishah  masih belum “move on” dengan bau perfume era 90an berunsur floral aquatic iaitu L’eau D’Issey.

Cik Aishah, Shah Alam

“Bau wangi sama cam original…nice packaging

“Bau wangi sama cam original. Tak dapat pakai jer la. But nice packaging. So tak perlu wrap just letak dalam paper bag jer kalau nak buat gift”. Itu feedback yang kami terima dari Puan Amelia yang membeli 2 botol perfume sebagai hadiah harijadi rakan-rakannya. Dia memilih CK One dan Eternity for Her.

Puan Amelia, Kuala Lumpur

Berpuashati, bau mirip ori, tahan lama dan berbaloi berbanding inspired yang lain……

“Saya berpuashati dengan produk puan. Baunya mirip yang ori dan ketahanannya memuaskan dan berbaloi dengan harga yang rendah berbanding produk inspired yang lain. Servis penghantaran amat memuaskan. Credit 8/10”
.
En. Napiah dari Sabak Bernam memilih Desire Red dan Miracle.

Wow puji melambung-lambung nie. Terima kasih En. Napiah. Matlamat kami memang membuat pelanggan wangi dan gembira dengan wangian kami.

 

 

Encik Napiah, Sabak Bernam

Suka kak, wangi sangat, tahan lama…..

“Suka kak, wangi sangat, tahan lama. InshaAllah nanti habis nak beli lagi. Best fall in LOVE dah. Rating 9/10”
.
Puan Nini dari Bandar Enstek gembira dengan pembelian perfume Petite Cherie EDP for women By The Rich Scents. Terima kasih Puan, kami pun sangat gembira kerana Puan berpuas hati dengan perfume kami.

Puan Nini, Bandar Enstek

Perfume bau tahan lama. Saya puas hati. Nanti nak repeat lagi…..

Perfume bau tahan lama. Alhamdullilah saya puas hati. Bau tahan lama. Nanti nak repeat lagi. Rating 7/10

Encik Zaki, Bangi

Produk memang sangat memuaskan.

“Saya dan isteri memang dah jadi pelanggan tetap The Rich Scents. Produknya memang sangat memuaskan. ”
.
Komen Encik Bakri dari Bangi semasa kami membuat LIVE baru-baru ini. Encik Bakri dan isteri telah menjadi pelanggan tetap The Rich Scents semenjak tahun 2017 sewaktu kami baru memulakan perniagaan ini lagi. Terima kasih kami ucapkan dan sila beritahu jika ada yang kurang supaya kami dapat perbaiki.

Encik Bakri, Bangi

Akan aku jadi pelanggan setia.

“AKAN KU JADI PELANGGAN SETIA THE RICH SCENTS. TAHAN LAMA SANGAT. RATING 10/01”
.
Message yang kami terima dari pelanggan The Rich Scents yang menjadi pelanggan setia semenjak dari kami menggunakan jenama Richscents2u lagi. Alhamdulillah, kami gembira dapat membantu anda wangi dan gembira.

Cik Fiqah, Taiping

“Semalam order hari ini dah sampai. Bau sedap dan harga sangat menarik”

“Semalam order hari ini dah sampai. Bau yang sedap dan harga sangat menarik. TQ”

Testimoni dari Puan Zuraida dari Hulu Langat .

Puan Zuraidah, Hulu Langat

Memang wangi sangat. Tahan lama. Nanti nak repeat.

Nur Della Semenyih

Assalamualaikum. Saya dah try perfume tuan. Memang wangi sangat. Tahan lama pula. Nanti nak repeat

Nur Della

“Perfume dah sampai. Pekat patinya, memang ngam. Recommended”

Komen Dr. Daniel dari Semenyih pada sesi LIVE kami di FB baru-baru ini. Buat pertama kalinya beliau mencuba perfume The Rich Scents dan memilih Acqua buat dirinya dan White Musk untuk isterinya.

Perfume The Rich Scents adalah EDP kualiti. Kepekatan patinya sehingga 75% iaitu lebih pekat dari pasaran. Maka tidak hairanlah sekiranya perfume kami lebih tahan lama.

Dr. Daniel, Semenyih

Terbaik Aventus tu.

Terbaik Aventus tu. Rating 8/10

Anuar, Rawang

Dunhill aku belum guna lagi

Puas hati, cuma Dunhill aku belum guna lagi. Yang satu lagi dengan FREE tu budak2 kat office pun perasan baunya. Rating 9/10.

Yus, Ipoh

Perfume Tahan Lama | Linda Bangi

‘Eh, yang you spray to me that night, sampai esuk pagi after mandi I can smell it!!! by the way, lepas balik jumpa you malam tu I mandi. Bau still lekat wangi. Next morning mandi lagi. The smell still ada sikit-sikit. Sampai la I spray my another parfum’. 

Cik Linda dari Bangi memberitahu Sales kami tentang pengalamannya dengan wangian The Rich Scents. Beliau mencuba wangian Signature Hopes dari The Rich Scents.

Cik Linda, Bangi

BEST LA BAU PERFUME KAU. APA BRAND BRO?

Kawan-kawan di office bagi tahu BEST LA BAU PERFUME KAU. APA BRAND BRO?

 

Encik Zakaria, Bangi

Ramai Puji Wangi! | Siti, Kedah

‘Ramai puji wangi. Bila lalu kat mana-mana masih lagi tinggal bau. Orang tahu kalau saya lalu situ.’

Kata Puan Siti dari Kedah yang sangat suka dengan signature perfume The Rich Scents iaitu Hopes. Beliau adalah pelanggan tetap kami yang kenal kami melalui Instagram.

Cik Siti, Kedah

Amat puashati!

Amat puashati, rating 9/10

Firdaus, Bangi

Perfume Bau Tahan Lama

Perfume bau dia pun tahan lama. Saya suka sangat sis. Dapat beli perfume bau original dengan harga yang murah. Service cepat & perfume kualiti.

Niza, Seremban

Basuh baju bau perfume tetap ada lagi

Testimoni Alyssa Puchong

Basuh baju bau perfume tetap ada bau lagi kak!

Alysa, Puchong

Ketahanan perfume saya beli tempoh hari LUMAYAN

Wassalam tuan,

Sama-sama saya pun berterima kasih juga kepada tuan kerana melayani saya dengan baik.

Kalau misal kata ketahanan perfume yang saya beli tempoh hari lumayan, memuaskan hati saya. Dan kalau dari rating dari saya, saya bagi 9 untuk perfume tu. Tak apa kan?

Encik Ikhbal, Bangi

Belum masuk bilik dah wangi

Belum masuk bilik dah wangi. Beb, satu lagi feedback pagi ni. Member cakap bukak pintu bilik belum masuk bilik dah bau wangi. I like

Seena, Ipoh

Alhamdulillah…. terima kasih therichscents

Alhamdulillah…. terima kasih therichscents. Habis merata mekah, madinah, arafah, mudzalifah dan mina perfume ni berjalan dan memberi khidmat… alhamdulillah, cuaca disana panas dan sentiasa berpeluh, tapi badan tetap harum.. syukur sesgt.. tq again therichscent… semoga Allah swt berikan lagi rezeki melimpah ruah kerana ikhlas bantu org ramai utk wangi dan berkeyakinan tinggi…

Ask Anna

Bau Creed Aventus Best

Kak, Bau Creed Aventus besttt. Beza dengan inspired yang saya beli lain tu. 8 jam masih bau. Tak pening baunya. Bau mewah macam yang ori.

Afiq

Perfume da smp

hoopes terbaik… sedaplah bau dia kak… dreamer pun sedap. tq kak sebab bagi free postage. nnt saya repeat lagi.smoga dimurah kan rezeki.

 

 

Khairunniza, Kuala Lumpur

Mmg berbaloi2!!!

I dah beli memang berbaloi-baloi! Siap promote kat kawan-kawan kat blok lagi.

Mazuin Binti Mansor, Kajang

terbaikla

Wasalam sy amat berpuas ati dgn service rich scents oder arini esok dh smpi… terbaikla

Khadijah Damanhuri

Pelanggan Tetap #TheRichScents

Abam merupakan pelanggan tetap #TheRichScents…perfume dia serius PADU…pendek kata selagi x basuh baju bau still melekatt

#BozzProperty

Mohd Fadri Bozz