fbpx

THE RICH SCENTS

Category: Promo

PROMOSI MINYAK WANGI MURAH THE RICH SCENTS IS BACK

PROMOSI MINYAK WANGI MURAH THE RICH SCENTS IS BACK PROMOSI MINYAK WANGI MURAH THE RICH SCENTS IS BACK 1

PROMOSI MINYAK WANGI THE RICH SCENTS IS BACK PROMOSI minyak wangi murah The Rich Scents muncul lagi sempena sambutan Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia tidak lama lagi. Kami bawakan lebih dari 50 minyak wangi lebih murah untuk lelaki dan wanita termasuk 8 wangian kereta, Carfum yang semestinya bau sedap dan tahan lama (lebih dari 8 […]

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 2

Hari Raya Aidilfitri semakin menjelang. Ramai yang memikirkan wangian di hari raya apa yang nak di pakai sewaktu pagi raya nanti. Pergi shopping mall tenguk harga perfume mak aii, luruh jantung mengenangkan harganya. Nak spend untuk baju, seluar, kasut. Baju melayu pun tak beli lagi ni! Ni haa, The Rich Scents ada buat penawaran harga […]

Ramadhan Pre Sale

Ramadhan Pre Sale Ramadhan Pre Sale 8

Pre Sale Ramadhan datang lagi di dan kali ini anda akan lebih berjimat dengan perfume dan fragrance The Rich Scents. Promosi kami adalah seperti berikut: Promosi bermula pada 25/4/2019 hingga 5/5/2019. Harga yang kami tawarkan adalah RM 39.00 dari RM 45.00 untuk perfume kami yang bersaiz 35 ml. Anda akan berjimat sebanyak RM 6.00 untuk […]

PROMO 31HB DATANG LAGI

PROMO 31HB DATANG LAGI PROMO 31HB DATANG LAGI 9

PROMO 31HB DATANG LAGI. RM39 SEBOTOL. SATU HARI SAHAJA!! “Teringinnya nak pakai perfume mewah tetapi bila tengok price tag, krikkk krikkk…….” Pernah tak terjadi pada anda bila dah try beberapa perfume di kaunter tetapi bila tahu harganya, mula berfikir dua tiga kali bila nak keluarkan duit ataupun menyesal selepas bayar? Pernah tak anda tanya pada […]