fbpx

THE RICH SCENTS

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan pada tahun 2017 ini mempunyai pengalaman selama hampir 10 tahun dalam memilih pati yang bukan sahaja hampir sama dengan perfume asal, tetapi yang penting ketahanan perfume yang yang menjadi tarikan pelanggan-pelanggan setia kami.

Bina Pendapatan Pasif disini

The Rich Scents sangat berbangga kerana berjaya menempatkan nama kami disamping dapat menyakinkan pelanggan-pelanggan disekitar Bangi, Kajang & Semenyih. Strategi kami yang mana sangat memilih untuk mendapatkan pati-pati yang diakui oleh pengemar-pengemar minyak wangi telah menaikkan nama The Rich Scents tahun demi tahun.

Pembekal Minyak Wangi The Rich Scents

Follow kami di Facebook

The Rich Scents juga telah berjaya mengeluarkan jenama perfume kami sendiri dengan adanya 2 perfume kami iaitu Hopes & Dreamer. Hopes yang lebih kepada aroma fruity menjadi perfume yang best seller setiap bulan samaada jualan di website atau di Car Boot Sales tempat kami menapakkan diri.

Kenapa The Rich Scents Patut Menjadi Pembekal Minyak Wangi Anda?

Kami menjual perfume dalam kuantiti yang kecil dan kerana itu kualiti perfume kami dapat dijaga dengan baik.

Kami Jaga Nama Baik The Rich Scents

Kami sangat mengambil berat tentang aduan pelanggan tentang kualiti perfume kami. Jika terdapat sebarang aduan mengenai perfume kami yang tidak berkualiti, batch perfume tersebut akan dikeluarkan dari rak.

Range Perfume Yang Banyak

Terdapat lebih dari 100 bauan perfume yang anda boleh pilih. Disamping itu, kami juga memberi petunjuk tentang kesesuaian perfume tersebut untuk mebantu anda memilih perfume mana yang patutu dibeli dibahagian kategori.

Janji The Rich Scents

Janji kami adalah kami akan mengeluarkan lebih banyak perfume jenama The RIch Scents dimasa akan datang. Pada tahun 2021 dijangka The Rich Scents dapat mengeluarkan hampir 10 model minyak wangi baru.

Behubung Dengan The Rich Scents

Anda boleh berhubung dengan The Rich Scents dengan mengisi borang di website, Whatsapp kami atau terus ke laman social media kami di Facebook, Instagram atau Youtube.

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply