Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan.

Perfume Combo Pack The Rich Scents

Pemilihan perfume combo pack The Rich Scents dimulakan dengan memberi tawaran kepada pelanggan-pelanggan OFFLINE yang membeli di Car Boot Sales di Bangi.

perfume combo pack The Rich Scents

Baca juga : Perfume Paling Popular

Perfume Combo Pack Trial

Beli mana-mana perfume bersaiz 10ml dari Car Boot Sales The Rich Scents dan anda akan berjimat sebanyak RM 6.00. Combo trial ini adalah sesuai untuk pelanggan-pelanggan The Rich Scents yang:

a) Masih mencari perfume apa yang sesuai dengan jiwa mereka.
b) Masih belum kenal dengan produk minyak wangi The Rich Scents
c) Ingin memperolehi 3 bau minyak wangi yang berbeza tanpa berbelanja lebih.

Minyak Wangi Combo Pack Single

Beli mana-mana minyak wangi The Rich Scents bersaiz 35ml & 10ml (Travel size) dan anda akan berjimat sebanyak RM 5.00. Minyak wangi combo pack single ini amat sesuai kepada:

a) Pelanggan-pelanggan The Rich Scents yang telah mencuba dan percaya kepada kualiti minyak wangi The Rich Scents.
b) Pelanggan-pelanggan yang telah ada minyak wangi yang diminati dan ingin mencuba wangian The Rich Scents yang lain.
c) Pelanggan-pelanggan The Rich Scents yang ingin mencari satu perfume kegunaan harian (botol besar) dan satu perfume kegunaan untuk special date, pakai malam, special occasion dll.

Fragrance Combo Pack Kekasih

Fragrance Combo Pack Kekasih ini adalah amat sesuai adalah penjimatan yang sangat ideal (jimat RM 15.00) untuk anda yang mencari fragrance (minyak wangi) untuk anda dan pasangan anda. Disamping itu hadiah fragrance travel size dari The Rich Scents pasti tidak akan mengecewakan anda.

Baca juga : Aktiviti TRS Rangers di Car Boot Sale

Perfume Combo Best Friend Forever (BFF)

Anda mempunyai rakan-rakan yang sejiwa dengan anda yang amat sukakan minyak wangi? Perfume Combo BFF ini adalah satu combo yang tidak patut dilepaskan. Penjimatan RM 12.00 melalui pembelian 3 botol minyak wangi bersaiz 35 ml ini adalah peluang untuk anda berkongsi penjimatan dengan rakan-rakan anda disamping anda memperolehi minyak wangi kami yang berkualiti eau de parfum.

Lawati Car Boot The Rich Scents di Seksyen 15 Bangi setiap malam Jumaat, Sabtu dan Ahad untuk mendapatkan combo terpilih ini. Hubungi 010 551 9296 untuk keterangan lanjut.

Komen Di Sini

Leave a Reply