Perfume review – Encik Ridzuan

“Wangi, baunya tidak tajam, lembut dan best dan saya beri rating 7/10” Encik Ridzuan dari Johor beritahu kami semasa menguji perfume Hugo Red By The Rich Scents baru-baru ini.

Untuk makluman Encik Ridzuan bukan seorang pelanggan kami dan diharapkan beliau akan menjadi pelanggan setia perfume The Rich Scents setelah mencuba sample wangian kami.

THE RICH SCENTS adalah perfume yang SETANDING Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017.

Kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak memiliki perfum SETANDING Jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih menjimatkan.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit.

Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi.

Layari website kami www.therichscents.com untuk menonton review perfume dan mendapatkan perfume kegemaran anda. Anda boleh juga menghubungi kami di 018 367 3631 atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (link info di website).

Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan. .

“Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary”

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply