cara atasi kemurungan dengan minyak wangi

Cara Atasi Kemurungan Dengan Minyak Wangi

Cara atasi kemurungan dengan minyak wangi bukan hanya boleh memberikan semangat dan menceriakan pemakainya, wangian juga juga boleh membuatkan anda yakin dan selesa.

Kelaziman kita selepas mandi dan bersiap untuk ke pejabat, keluar ke shopping complex atau ke mana sahaja, pasti akan menyemburkan minyak wangi pada tubuh dan pakaian kita.

 

Cara Atasi Kemurungan - Perfume Sebagai Aksesori Ubat Murung

Cara Atasi Kemurungan Dengan Minyak Wangi

Cara atasi kemurungan dengan memilih minyak wangi sebagai aksesori tambahan, mampu mengubah penampilan sang pemakainya. Namun, cara atasi kemurungan dengan memilih wangian yang betul berpotensi untuk mengimbangi emosi kita sepanjang masa. ~ antara punca seseorang mula murung.

Ekstrak dari bunga seperti bunga mawar boleh memberikan kesan yang lebih memikat dan menyegarkan. Wangian yang berekstrak sandalwood akan memberikan si pemakainya anggun dan bergaya lebih kepada lelaki berbanding wangian berektrak bungaan.

Jika anda seorang yang berkeyakinan tinggi, pilih wangian yang berelemenkan dramatik. Wangian dari flora pula kepada anda yang sukakan gaya feminin yang pasti menyerlahkan keyakinan.

Perfume Lavender - Cara Atasi Kemurungan

cara mengatasi kemurungan melalui minyak wangi

Sembur wangian berektrakkan Lavender jika anda susah untuk tidur malam. Pilih wangian yang anda sukai kerana citarasa anda dan individu yang lain tidak akan sama. 

Kerana kesan wangian setiap pemakainya berbeza mengikut haba tubuh dan gaya hidup sendiri.  masalah ada yang tak murung pun mengaku kemurungan.

Bagi memastikan wangian yang anda pakai lebih bertahan, ikuti langkah atau tips dibawah:

1. Elakkan makanan yang pedas sekurang-kurangnya dalam tempoh 24 jam

2. Elakkan menyembur wangian terlalu dekat pada kulit.

3. Sembur minyak wangi pada baju

4. Calit minyak wangi pada nadi seperti tangan, belakang telinga dan leher

5. Jangan gosok minyak wangi selepas disembur

6. Semburkan pada rambut untuk tahan lebih lama.

7. Sebelum anda beli di kaunter semburkan haruman ke tubuh dan biarkan beberapa minit untuk melihat kesan wangian itu bertindak balas dengan tubuh dan kulit.

9. Biarkan haruman larut dengan keadaan sekeliling.

Jika anda mencari minyak wangi berkualiti tinggi untuk membantu mengatasi kemurungan dan meningkatkan mood anda, The Rich Scents adalah pilihan yang tepat. Kami mengambil bangga dalam menyediakan pelbagai pilihan minyak wangi semulajadi yang dapat memenuhi keperluan anda. Dari lavender yang menenangkan hingga minyak wangi citrus yang menyegarkan, kami mempunyai sesuatu untuk setiap keadaan emosi.

Hubungi kami hari ini untuk meneroka koleksi minyak wangi kami yang eksklusif. Kami komited untuk membantu anda mencapai kesejahteraan mental dan emosi yang lebih baik. Klik di sini untuk menghubungi kami dan di sini untuk menghantar pesanan melalui WhatsApp.

 

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!