Kami dah mula bercuti hingga 12.4.2024. Selamat Hari Raya Aidilfitri!
Dilarang-menerima-parcel-di-pejabat

Dilarang menerima parcel di pejabat!

Baru-baru ini HR mengeluarkan notis Penjawat Awam dilarang menerima parcel di pejabat dari perkhidmatan kurier kerana antara sebabnya terlalu banyak parcel diterima dari perkhidmatan kurier setiap hari sehingga menjejaskan kerja hakiki Receptionist.

Maka terbataslah nak membeli secara online sekarang ni. Nak suruh hantar ke rumah, tiada siapa pula di rumah.

Dilarang Menerima Parcel !

dilarang menerima parcel di perjabat

Membeli secara online nie memang lebih berbaloi kerana anda bukan sahaja boleh jimat parking dan petrol malah yang paling penting, jimat masa memandangkan semuanya di hujung jari. Kalau pergi ke mall untuk mendapatkan sesuatu barang, anda perlu pusing satu kedai atau silap-silap satu mall. Kebiasaannya anda akan berbelanja lebih dari yang sepatutnya.

Bagi memberikan yang terbaik untuk pelanggan kami, kami menyediakan penghantaran terus ke pelanggan (door-to-door delivery service) bagi belian RM50 ke atas dalam satu resit. Perkhidmatan ini adalah PERCUMA dan hanya dibuka kepada warga Kajang dan Bangi iaitu pada hari Isnin manakala bagi warga Cyberjaya dan Putrajaya pula pada hari Rabu.

Kini, membeli belah secara online bukanlah lagi satu halangan buat anda kan? Dahlah menyenangkan, banyak penjimatan pulak tu. Nak lagi jimat, subscribe newsletter kami.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!