Kami dah mula bercuti hingga 12.4.2024. Selamat Hari Raya Aidilfitri!
HARUM SEMERBAK BAK BUNGA SETAMAN BARULAH RAYA NAMANYER.

HARUM SEMERBAK BAK BUNGA SETAMAN BARULAH RAYA NAMANYER.

 

” HARUM SEMERBAK BAK BUNGA SETAMAN ” Ramai yang nak wangi di pagi raya. Production pun tak menang tangan dan kena make sure pelanggan dapat sebelum raya.

“Dekat nak raya ni banyak betul keluar belanja. Kat pasar Ramadhan jer paling kurang RM30 sehari. Itu baru bab makan. Belum lagi bab baju raya dan kuih raya.”

“Akak ni jenis tak lengkap kalau sehari tak pakai perfume. Perfume branded memang menjadi idaman tetapi memikirkan nak raya nie, terpaksalah ku kuburkan niat tu. Mujurlah akak jumpa wangian The Rich Scents yang bawah RM40 ni. Kualitinya tak padan dengan harga langsung. Setandinglah dengan yang harga beratus-ratus itu. Memang tak rugilah beli” komen Kak Aida seorang Setiausaha di syarikat Oil & Gas di ibukota.

Hari raya adalah hari kita semua berkumpul bersama keluarga dan sanak saudara. Masa tulah memasing nak melaram dengan baju raya dan tudung viral katanya. Tak kurang juga yang harum semerbak bak bunga setaman dari ruang tamu sampailah ke dapur. Barulah raya namanyer .….

Kelebihan yang ada pada perfume The Rich Scents ni telah merekodkan 90% repeat order dan lebih 1000 botol terjual dalam masa 3 bulan sahaja.

Keunikan kami adalah hampir setiap hari kami membuat “perfume review” secara “Live di FB” dan memberi tips cara pemakaian dan apa perfume yang sesuai mengikut usia, masa dan tempat.

9 KELEBIHAN PERFUME THE RICH SCENTS yang ramai patut tahu.

1. 99% mirip perfume Jenama Antarabangsa

2. Europe Standard (fragrance oil diimport dari Negara Eropah)

3. EDP kualiti (kepekatan patinya 75%)

4. Tahan lama (melebihi 8 jam)

5. Mudah dibawa (poket/travel size)

6. Pilihan saiz 10ml dan 35ml.

7. Mesra solat (alkohol dari ekstrak tebu)

8. Banyak pilihan (lebih dari 50 minyak wangi diinspirasi dari Jenama Antarabangsa)

9. Jaminan wang dikembalikan (T&C apply)

Kami menerima banyak testimoni dari pelanggan-pelanggan dan amat menghargai mereka kerana sudi berkongsi pengalaman mereka memakai wangian The Rich Scents. Klik di sini

Jom order SEKARANG JUGA agar sempat sampai SEBELUM RAYA.

HARUM SEMERBAK BAK BUNGA SETAMAN. LIHAT LIST BEST SELLER KAMI INI.

  • Hopes 40ml by The Rich Scents for Women

    Hopes 40ml by The Rich Scents for Women

    RM49.00
    Add to cart
  • Bloom Scents 10ml For Women

    Bloom Scents 10ml For Women

    RM15.00
    Add to cart
  • Bloom Scents 40ml For Women

    Bloom Scents 40ml For Women

    RM49.00
    Add to cart
  • Flirty Flora 10ml for Women

    Flirty Flora 10ml for Women

    RM15.00
    Add to cart
  • Secret Scandalous 10ml For Women

    Secret Scandalous 10ml For Women

    RM15.00
    Add to cart
  • Charming Cloe 10ml for Women

    RM15.00
    Add to cart

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!