Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents.

Inilah saatnya untuk menyambut tahun yang baru dengan kesegaran dan keharuman yang memikat hati. Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari akan menjadi pilihan terbaik Anda untuk meningkatkan keyakinan diri dan menciptakan kesan yang abadi. Dalam artikel ini, kami akan mengungkapkan rahsia di sebalik minyak wangi yang mendominasi pasaran pada waktu ini. 

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 The Rich Scents

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Minyak Wangi Wanita Paling Popular

Flashy Fantasy 40ml for Women

BRITNEY FANTASY EDP FOR WOMEN

Britney Fantasy Perfume ini adalah wangian floral fruity gourmand untuk wanita iaitu berbau sweet, fruity dan tropical.

Sillage Britney Fantasy Perfume ini adalah kuat. Wangian ini sangat tahan lama. Britney Fantasy perfume ini sesuai dipakai waktu siang. Wangian ini sesuai untuk keluar ke shopping komplek, bersiar-siar dan aktiviti riadah petang. Minyak wangi ini adalah minyak wangi paling popular minggu lepas untuk wanita

 

Loving La Vida 40ml For Women

LA VIE EST BELLE EDP FOR WOMEN

Perfume La Vie Est Belle ini adalah jenis wangian floral fruity gourmanduntuk wanita iaitu berbau sweet, vanilla, powdery, fruity and patchouli. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2012.

Sillage minyak wangi ini adalah berat dan tahan lama. Sesuai dipakai pada waktu malam. Perfume ini mengambarkan suatu kehidupan yang serba indah. Sesuai dipakai di malam hari, pada majlis keraian atau bersama yang tersayang.

 

Flirty Flora 40ml for Women

FLORA EDP FOR WOMEN

Flora Perfume ini adalah wangian floral untuk wanita iaitu berbau floral, citrus dan fresh. Flora perfume kami adalah diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Sillage minyak wangi Flora Perfume ini adalah sederhana ke berat dan wangian ini tahan lama. Flora perfume ini sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat atau bersiar-siar di waktu petang. Wangian ini sesuai bagi mereka yang “urban versatile”

Minyak Wangi Lelaki Paling

Minyak wangi paling popular minggu ke 5
AQUATIC AQUA

ACQUA DI GIO EDP FOR MEN

Perfume Acqua Di Gio ini adalah wangian aromatic aquatic untuk lelaki iaitu berbau citrus, aromatic dan marine. Diinspirasikan dari fragrance terkenal jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1996.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai diwaktu siang ketika anda ke pejabat, kolej dan membuat aktiviti luaran atau bersukan. Amat sesuai jika anda sukakan wangian yang fresh. Minyak wangi ini adalah minyak wangi paling popular minggu lepas untuk lelaki.

HEAVENLY RED

HUGO RED EDP FOR MEN

 

Perfume Hugo Red ini adalah wangian oriental-spicy untuk lelaki iaitu berbau sweet, fruity dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance terkenal jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2013.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai diwaktu siang ketika anda ke pejabat, kolej dan membuat aktiviti luaran. Manis, muda dan energik. Amat baik dalam cuaca panas tropika. Boleh dipanggil minyak wangi untuk remaja masakini.

GENTLY GUILTY

GUILTY EDP FOR MEN

Perfume Guilty ini adalah jenis wangian woody aromatic untuk lelaki iaitu berbau citrus, aromatic, dan white floral. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai di pakai pada waktu siang. Ini adalah minyak wangi bagi lelaki yang tahu apa yang mereka mahukan. Lelaki alpha karismatik, magnet sebenar untuk wanita, yang mewakili dalam komposisi provokatif dan menggoda ini.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki wangian yang akan membuat anda berbeza di tahun ini.  Kunjungi laman web kami sekarang untuk menemukan minyak wangi paling popular dan berkualiti. Hubungi kami melalui laman web atau melalui WhatsApp di sini untuk mendapatkan bantuan dalam memilih wangian yang sempurna untuk anda. Wangikan hidup anda dengan aroma kegemaran anda bersama The Rich Scents.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!