Pembekal Minyak Wang

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan pada tahun 2017 ini mempunyai pengalaman selama hampir 10 tahun dalam memilih pati yang bukan sahaja hampir sama dengan perfume asal, tetapi yang penting ketahanan perfume yang yang menjadi tarikan pelanggan-pelanggan setia kami.

minyak wangi lelaki yang disukai wanita malaysia

The Rich Scents sangat berbangga kerana berjaya menempatkan nama kami disamping dapat menyakinkan pelanggan-pelanggan disekitar Bangi, Kajang & Semenyih. 

Strategi kami yang mana sangat memilih untuk mendapatkan pati-pati yang diakui oleh pengemar-pengemar minyak wangi telah menaikkan nama The Rich Scents tahun demi tahun.

The Rich Scents juga telah berjaya mengeluarkan jenama perfume kami sendiri dengan adanya 2 perfume kami iaitu Hopes & Dreamer. Hopes yang lebih kepada aroma fruity menjadi perfume yang best seller setiap bulan samaada jualan di website atau di Car Boot Sales tempat kami menapakkan diri.

Kenapa The Rich Scents Patut Menjadi Pembekal Minyak Wangi Anda?

Kami menjual perfume dalam kuantiti yang kecil dan kerana itu kualiti perfume kami dapat dijaga dengan baik.

Kami Jaga Nama Baik The Rich Scents

Kami sangat mengambil berat tentang aduan pelanggan tentang kualiti perfume kami. Jika terdapat sebarang aduan mengenai perfume kami yang tidak berkualiti, batch perfume tersebut akan dikeluarkan dari rak.

Range Perfume Yang Banyak

Pewangi bilik carfum therichscents

Terdapat lebih dari 100 bauan perfume yang anda boleh pilih. Disamping itu, kami juga memberi petunjuk tentang kesesuaian perfume tersebut untuk mebantu anda memilih perfume mana yang patutu dibeli dibahagian kategori.

Janji The Rich Scents

Janji kami adalah kami akan mengeluarkan lebih banyak perfume jenama The RIch Scents dimasa akan datang. Pada tahun 2021 dijangka The Rich Scents dapat mengeluarkan hampir 10 model minyak wangi baru.

Berhubung Dengan The Rich Scents

Anda boleh berhubung dengan The Rich Scents dengan mengisi borang di website, Whatsapp kami atau terus ke laman social media kami di FacebookInstagram atau Youtube.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!