4 Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack, Wangian merupakan aspek penting dalam mengekspresikan identiti diri. Setiap orang mempunyai aroma yang unik dan memilih wangian yang tepat adalah kunci untuk meningkatkan daya tarikan dan keyakinan diri. Jika anda mencari kombinasi wangian terbaik, maka jangan lepaskan peluang untuk memiliki Perfume Combo Pack yang menawarkan rangkaian wangian terpilih khas untuk anda.

Perfume Combo Pack The Rich Scents

Pemilihan perfume The Rich Scents dimulakan dengan memberi tawaran kepada pelanggan-pelanggan OFFLINE yang membeli di Car Boot Sales di Bangi.

perfume combo pack

Perfume Combo Best Friend Forever (BFF)

Anda mempunyai rakan-rakan yang sejiwa dengan anda yang amat sukakan minyak wangi? Perfume Combo Pack BFF ini adalah satu combo yang tidak patut dilepaskan. Penjimatan RM 12.00 melalui pembelian 3 botol minyak wangi bersaiz 35 ml ini adalah peluang untuk anda berkongsi penjimatan dengan rakan-rakan anda disamping anda memperolehi minyak wangi kami yang berkualiti eau de parfum.

perfume combo pack

Fragrance Combo Pack Kekasih

Perfume Combo Pack Kekasih ini adalah amat sesuai adalah penjimatan yang sangat ideal (jimat RM 15.00) untuk anda yang mencari fragrance (minyak wangi) untuk anda dan pasangan anda. Disamping itu hadiah fragrance travel size dari The Rich Scents pasti tidak akan mengecewakan anda.

perfume combo pack

Perfume Combo Pack Trial

Beli mana-mana perfume bersaiz 10ml dari Car Boot Sales The Rich Scents dan anda akan berjimat sebanyak RM 6.00. Combo trial ini adalah sesuai untuk pelanggan-pelanggan The Rich Scents yang:

a) Masih mencari perfume Combo Pack apa yang sesuai dengan jiwa mereka.

 

b) Masih belum kenal dengan produk minyak wangi The Rich Scents

 

c) Ingin memperolehi 3 bau minyak wangi yang berbeza tanpa berbelanja lebih

perfume combo pack

Minyak Wangi Combo Pack Single

Beli mana-mana minyak wangi The Rich Scents bersaiz 35ml & 10ml (Travel size) dan anda akan berjimat sebanyak RM 5.00. Minyak wangi combo pack single ini amat sesuai kepada:

a) Pelanggan-pelanggan The Rich Scents yang telah mencuba dan percaya kepada kualiti minyak wangi The Rich Scents.

 

b) Pelanggan-pelanggan yang telah ada minyak wangi yang diminati dan ingin mencuba wangian The Rich Scents yang lain.

 

c) Pelanggan-pelanggan The Rich Scents yang ingin mencari satu perfume kegunaan harian (botol besar) dan satu perfume kegunaan untuk special date, pakai malam, special occasion dll.

Hubungi Kami Sekarang dan Dapatkan Perfume Combo Pack Anda!

Jangan tunggu lagi untuk menemui wangian unik anda. Hubungi The Rich Scents sekarang untuk mendapatkan Perfume Combo Pack anda dengan penawaran istimewa. Segera hubungi kami  melalui WhatsApp. Jadikan Perfume Combo Pack dari The Rich Scents sebagai pilihan terbaik anda untuk memperkemas daya tarikan diri anda melalui aroma yang luar biasa. Jangan lepaskan peluang ini!

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!