Kami dah mula bercuti hingga 12.4.2024. Selamat Hari Raya Aidilfitri!
Perfume Mewah, Teringin nak pakai.

Perfume Mewah, Teringin nak pakai.

“Teringinnya nak pakai perfume mewah tetapi bila tengok price tag, krikkk krikkk…….”

“Mati-mati kawan-kawan ingat saya pakai perfume mewah padahal saya beli yang tak sampai pun RM40”.

“Bayar mahal-mahal tapi bila dibawa pulang, baunya tak power mcm di kaunter tadi”

“Bau sebijik perfume ori dan lebih lasting”

Itu antara “feedback” yang kami biasa terima dari pelanggan sejak 2 tahun beroperasi ini. Perfume keluaran THE RICH SCENTS (TRS) semakin mendapat permintaan tinggi kerana Setanding Jenama Antarabangsa dengan harganya yang jauh lebih JIMAT.

9 KELEBIHAN PERFUME THE RICH SCENTS yang anda patut tahu.

1) 99% mirip perfume Jenama Antarabangsa
2) SAIZ 10ml & 35ml
3) EUROPE Standard (formula France)
4) EDP (kepekatan pati sehingga 75%)
5) TAHAN LAMA (melebihi 8 jam)
6) MUDAH DIBAWA (poket/travel size)
7) MESRA SOLAT (ekstrak tebu)
8) BANYAK PILIHAN (lebih 50 dari inspirasi Jenama Antarabangsa)
9) BOLEH WALK-IN ke kedai kami (by appointment)

99% pelanggan kami telah berpuashati dengan perfume kami sampai ada yang kata perfume kami masih melekat baunya walaupun baju/tudung telah dibasuh dan sesudah mandi.

Banyak lagi testimoni pelanggan-pelanggan yang kami kongsikan di sini : https://therichscents.com/testimonials/

Dapatkan perfume yang anda hajati di salah satu daripada link-link berikut :
Website : https://therichscents.com/shop/
TRS Sales Team : http://therichscentshq.wasap.my/
Agen-Agen TRS : https://therichscents.com/senarai-agen-dan-stokis/

Anda boleh juga mengikuti segala perkembangan The Rich Scents di sini :
Facebook : https://www.facebook.com/therichscents/
Instagram : https://www.instagram.com/therichscents_hq/
YouTube : http://bit.ly/therichscentstv

Jika anda berminat dengan Agent Program The Rich Scents? Sila ke link berikut : http://therichscentshq.wasap.my/

Perfume Paling Hangat di The Rich Scents

Koleksi-koleksi perfume


  • perfume mewah – parfum downy untuk laundry parfum downy pink downy parfum collection downy parfum mystique downy parfum collection passion downy parfum collection indonesia downy parfum collection yang paling wangi downy parfum collection sweetheart downy parfum collection daring downy parfum collection fusion downy parfum collection innocence downy parfum mystique review downy parfum fusion downy parfum paling wangi parfum aroma downy parfum laundry aroma downy downy perfume collection adorable parfum laundry downy black downy parfum collection baru bibit parfum downy downy buat parfum bikin parfum downy downy parfum beads downy parfum collection review downy parfum collection happiness downy parfum collection sachet downy parfum collection gold downy parfum collection 370ml harga downy parfum collection 900 ml harga downy parfum collection 370ml harga downy parfum collection 800ml best downy parfum collection iklan downy parfum collection komposisi downy parfum collection parfum dari downy downy parfum daring membuat parfum dari downy buat parfum dari downy cara membuat parfum downy dan cuka membuat parfum dengan downy downy parfum paling diminati parfum mobil dari downy downy dijadikan parfum cara membuat parfum dengan downy dan cuka cara buat parfum dengan downy downy perfume fantasy downy parfum green downy perfume green.
  •  review parfum mewah dibawah 200. teringin nak pakai perfume mewah tapi bila tengok price tag, terus letak balik.
  • review parfum murah kualitas super mewah || wangi awet dan tahan lama || evangeline parfume. parfum murah rasa mewah!!
  • jangan kecewa sangat kerana kami menjual perfume setanding antarabangsa dgn harga jauh lebih murah…

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!