Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents.

Di dalam blog kali ini kami senaraikan perfume paling popular di The Rich Scents samaada jualan di Bazar-bazar, jualan di kedai online kami, jualan melalui ejen-ejen yang dilantik dan menerusi affliate setia kami.

Perfume Wanita Paling Popular

Perfume Wanita Paling Popular

BOMBSHELL EDP FOR WOMEN

Perfume Bombshell ini adalah wangian fruity floral iaitu kombinasi fruity, sweet dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat dan ke kolej. 

Setiap wanita yang meminati wangian perlu ada wangian ini dalam simpanan kerana baunya memang tidak akan mengecewakan. Bombshell ini adalah perfume wanita paling popular minggu lepas

FORBIDDEN ROSE PERFUME 35 ML EDP SPRAY FOR WOMEN

Forbidden Rose Perfume ini adalah wangian floral fruity gourmand untuk wanita. Berbau fruity, sweet dan floral. Forbidden Rose perfume berbau fruity.

LA VIE EST BELLE EDP FOR WOMEN

Perfume La Vie Est Belle ini adalah jenis wangian floral fruity gourmanduntuk wanita iaitu berbau sweet, vanilla, powdery, fruity and patchouli.

Sillage minyak wangi ini adalah berat dan tahan lama. Sesuai dipakai pada waktu malam. Perfume paling popular ini mengambarkan suatu kehidupan yang serba indah.

 Sesuai dipakai di malam hari, pada majlis keraian atau bersama yang tersayang.

Perfume Lelaki Paling Popular

BLACK XS EDP FOR MEN

Black XS ini adalah wangian oriental-woody untuk lelaki iaitu berbau sweet, warm spicy dan citrus.

Membuatkan si pemakai kelihatan lebih maskulin dan pasangan anda pasti akan semakin sayang dan berasa tenang semasa di samping anda. 

Perfume paling popular ini telah mengambil alih kedudukan A*Men By The Rich Scents sebagai perfume lelaki paling popular minggu lepas.

 

INVICTUS EDP FOR MEN

Perfume Invictus ini adalah wangian woody aquaticuntuk lelaki iaitu citrus, marine dan aromatic.

Sillage perfume ini adalah sederhana, tahan lama. Perfum ini berbau segar serta “sporty”. Sesuai untuk dipakai ketika siang hari dan ketika bersukan.

GUILTY EDP FOR MEN

Perfume Guilty ini adalah jenis wangian woody aromatic untuk lelaki iaitu berbau citrus, aromatic, dan white floral.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai di pakai pada waktu siang. 

Ini adalah minyak wangi bagi lelaki yang tahu apa yang mereka mahukan. Lelaki alpha karismatik, magnet sebenar untuk wanita, yang mewakili dalam komposisi provokatif dan menggoda ini.


INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!