Shopping Online Reward Points

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan “Shopping online reward points” untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami.

The Rich Scents Shopping Online Reward Points

Shopping Online Reward Points

Faedah Yang Anda Dapat Apabila Menjadi Pelanggan Berdaftar

Apabila anda daftar akaun pembelian di TheRichScents.com, anda sudah boleh mendapatkan dan mengumpul shopping online reward points. Reward points ini boleh ditebus apabila points telah cukup untuk mendapatkan perfume kegemaran anda di The Rich Scents.

Cara Mengumpul Reward Points

Shopping Online Reward Points The Rich Scents boleh dikumpul melalui beberapa cara dibawah:

  • Membuat pembelian online – setiap kali anda beli online di TheRichScents.com, reward points akan dikumpul di dalam akan reward points anda.
  • Pendaftaran baru – Pendaftaran akaun baru akan mendapat reward points.
  • Review – Buat review di product page perfume yang anda gemari akan mendapat reward points.

Reward Points Akan Datang (Beta)

  • Newsletter subscriber
  • Invite rakan dan dapat reward points
  • Apabila rakan membeli perfume di TheRichScents, anda juga akan dapat reward points.

Nilai Reward Points The Rich Scents

Nilai reward points ditentukan oleh kadar pertukaran kedua-dua mata wang yang dibelanjakan untuk produk ke mata, dan kadar pertukaran mata yang diperoleh ke mata wang untuk perbelanjaan pada pembelian masa depan.

Cara Menebus Reward Points The Rich Scents

Anda boleh menebus shopping online reward points anda semasa pembayaran. Sekiranya anda mengumpulkan mata yang cukup untuk menebusnya, anda akan mempunyai pilihan untuk menggunakan mata sebagai salah satu kaedah pembayaran. Pilihan untuk menggunakan mata ganjaran, serta baki dan wang yang setara dengan baki ini, akan ditunjukkan kepada anda di kawasan Kaedah Pembayaran di pembayaran. Mata ganjaran yang boleh ditebus boleh digunakan bersama dengan kaedah pembayaran lain seperti kad kredit, kad hadiah dan banyak lagi.

Penebusan Minimum Reward Points

Reward Points dihadkan pada nilai minimum yang diperlukan untuk penebusan. Sekiranya pilihan ini dipilih, anda tidak akan dapat menggunakan mata ganjaran anda sehingga anda memperoleh jumlah mata minimum, dan pada masa itu mereka akan tersedia untuk penebusan.
Mata ganjaran juga boleh dihadkan pada nilai maksimum mata yang dapat diperoleh. Sekiranya pilihan ini dipilih, anda perlu menebus mata terkumpul anda sebelum dapat memperoleh lebih banyak mata.

Menguruskan Reward Points

Anda boleh melihat dan mengurus mata anda melalui Akaun Pelanggan anda. Dari akaun anda, anda dapat melihat jumlah mata anda (dan setara dengan mata wang), minimum yang diperlukan untuk menebus, sama ada anda telah mencapai had mata maksimum dan sejarah kumulatif mata yang diperoleh, ditebus dan hilang. Catatan sejarah akan menyimpan dan memaparkan kadar sejarah dan mata wang untuk tujuan maklumat. Sejarah juga akan menunjukkan kepada anda mesej maklumat yang komprehensif mengenai poin, termasuk pemberitahuan tamat tempoh.

Follow kami di Facebook

TheRichScents Online Shopping Reward Points

Tamat Tempoh Reward Points

Reward Points boleh ditetapkan untuk tamat tempoh. Mata akan tamat dalam borang pesanan yang pertama kali anda perolehi.
Catatan: Anda boleh mendaftar untuk menerima pemberitahuan e-mel setiap kali baki anda berubah apabila anda memperoleh, menebus atau kehilangan mata, serta pemberitahuan tamat tempoh. Pilihan ini terdapat di bahagian Mata Ganjaran di kawasan Akaun Saya.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!