Anda boleh juga menghubungi kami di http://therichscentshq.wasap.my/ atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (info di website). Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan. "Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary"

Spontan Review Feera Rosli – By The Rich Scents

Spontan Review Feera Rosli “Bau tak keras, bau lembut dan sesuai untuk saya dan saya beri rating 8/10” kata Cik Feera Rosli dari Port Dickson tentang perfume Bombshell by The Rich Scents.

Bombshell adalah antara yang terlaris di store kami sejak beroperasi lagi kerana baunya yang lembut dan sedikit unik. Bagi pengemar perfume jenis floral atau baru-baru nak mencuba memakai perfume sangat disarankan memakai perfume ini.

SPONTAN REVIEW FEERA ROSLI, PORT DICKSON

Spontan Review By Feera Rosli

THE RICH SCENTS adalah perfume yang SETANDING Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017.

 

Kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak memiliki perfum SETANDING Jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih MENJIMATKAN.

 

Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit.

 

Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi.

 

Terdapat banyak lagi testimoni pelanggan-pelanggan kami termasuk secara “live” di website kami https://therichscents.com

Anda boleh juga menghubungi kami di http://therichscentshq.wasap.my/ atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (info di website).

 

 

Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan.

 

 

“Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary”

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!