barang hantaran lelaki

Suamiku Bukan Malaikat

Suamiku bukan malaikat. Saya sudah lama syak ada yang tidak kena pada suami saya. Kurang bercakap dengan saya dan apabila bercakap pun sudah tidak memandang saya. Selalu pulang lewat dan hujung minggu pun dah jarang melekat di rumah. Kalau berada di rumah pun, asyik mengadap handphone.

Hopes 40ml by The Rich Scents for Women 🍇

Hopes by The Rich Scents for Women ini adalah signature perfume jenama The Rich Scents.  Ianya adalah wangian floral fruity untuk wanita iaitu berbau fruity, sweet dan vanilla.

Suamiku Bukan Malaikat

Layanan dinginnya pada saya berlarutan hingga berbulan-bulan dan keadaan menjadi lebih teruk apabila suatu hari dia tidak pulang rumah. Tuhan sahaja yang tahu betapa risaunya saya sepanjang malam dibawa ke pagi. Akhirnya lewat petang itu saya mendapat panggilan darinya. Dia terlupa untuk memberitahu bahawa dia terpaksa bergegas ke Johor kerana ada masalah di site office.  Tanpa berbual panjang, dia meletakkan telefon. 

Tipulah kalau saya katakan saya tidak syak yang bukan-bukan. Suamiku bukan malaikat. Saya mengadu padaNya minta petunjuk. Saya minta agar kembalikan semula suami saya seperti yang dahulu. Tiba-tiba saya terpandang sebaris ayat di media sosial…

Perfume has the power to evoke memories

Riche Rush 40ml For Women

Riche Rush Eau De Parfum (inspired perfume) ini adalah wangian chypre fruity untuk wanita iaitu berbau white floral, patchouli dan aromatic. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1999.

Nota Utama : peach, patchouli dan coriander. 

Sillage Riche Rush inspired perfume ini adalah kuat dan perfume ini sangat tahan lama. Sesuai dipakai waktu  malam sewaktu dinner bersama yang tersayang atau ke majlis-majlis yang eksklusif. Wangian ini khas untuk wanita sangat tidak segan untuk menampilkan dirinya..

Saya mengimbas kembali perfume pertama yang dihadiahkan oleh suami saya sebagai hantaran iaitu Gucci Rush. Dia memang sukakan bau tu sehingga tidak putus bekalan sehinggalah saya berhenti memakainya kerana alahan semasa mengandungkan anak ke-2.

“Saya mencari semula perfume tersebut tetapi malangnya tidak jumpa. Saya pun mencari di Google dan terjumpa perfume Riche Rush 40ml by The Rich Scents For Women. Bila tengok harganya yang agak menarik dan kualitinya dikatakan setanding Jenama Antarabangsa, saya pun tidak teragak-agak membeli. Sayang pulak duit untuk beli yang beratus-ratus tu. Lainla kalau dapat free”

Semua Orang Boleh Wangi

Sebaik sahaja perfume tersebut sampai, saya terus menyemburnya dan menunggu suami yang dijangka pulang malam itu dengan penuh debaran.

Setelah sekian lama barulah suami saya memandang saya seperti pandangan semasa awal perkenalan dahulu. Dia terus memeluk saya dan meminta maaf kerana abaikan saya, terlalu mementingkan kerja. Tanggungjawab barunya sebagai Regional Manager amat berat sehingga mengabaikan insan-insan yang dia sayang.

Dia berterima kasih pada saya kerana berusaha mengembalikan semula kenangan cinta kami. Dalam hati berkata “tak sangka perfume Riche Rush ni boleh menyedarkan suami saya dan menyelamatkan hubungan kami”.

Sangat di luar jangkaan saya kerana impaknya amat besar pada hubungan kami. Walaupun sekadar memakai perfume, saya berjaya memikat semula hati suami saya – suamiku bukan malaikat.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!