Tips Mencari Brand Minyak Wangi Tahan Lama

Artikel ini akan menerangkan tentang panduan memilih Minyak wangi tahan lama.

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China.

Perniagaan minyak wangi adalah satu perniagaan yang boleh dimulakan oleh sesiapa sahaja. Minyak wangi digunakan oleh hampir semua manusia dan pencarian minyak wangi di Google Trend menjadi trending tambahan lagi pada zaman ini, pencarian minyak wangi idaman menjadi mudah dengan adanya teknologi internet. 

Tetapi, bagaimana nak tahu brand minyak wangi tahan lama mana yang boleh dibeli sebab rata-rata banyak penjual online jual semuanya murah dan harga tak masuk akal?

Pati minyak wangi dari Negara Perancis harganya untuk satu liter boleh mencecah ribuan ringgit. Kerana patinya yang pure dan tidak generik. Pati-pati ini di extrak dari ramuan yang original. Jadi itu sebab anda perlu mahir untuk memilih brand wangian murah dan tahan lama ini.

SPONTAN REVIEW FEERA ROSLI, PORT DICKSON

Wangian The Rich Scents diadun dengan peratusan konsentrasi pati diantara 25 – 30% dan selebihnya adalah ethanol tetapi bukan jenis yang sama yang terdapat di dalam minuman arak. Ia menggunakan ‘Absolute ethanol’ atau ‘denatured alcohol’ iaitu satu jenis alkohol dengan hanya sedikit air dan campuran lain yang menyebabkan ia tidak boleh diminum. Maka, kesannya juga berbeza dari kesan arak, malah ia tidak lagi digelar arak, pada sesiapa yang meminumnya pula, tak mungkin akan mabuk, tapi akan straight ke alam barzakh. Oops!

Peratusan konsentrasi minyak wangi The Rich Scents boleh dikatakan menyamai perfume yang bertaraf Parfums, namun dengan harganya yang mampu milik (perfume murah tahan lama), kami tidak boleh meletakkan harga yang sangat tinggi untuk bersaing.

Tips Mencari Minyak Wangi Murah Dan Tahan Lama

Berbalik kepada jika anda sedang mencari minyak wangi tahan lama ini, ada 3 tips yang kami nak kongsi kepada anda sebelum anda membuat keputusan untuk membeli perfume yang banyak berada dipasaran sekarang.

1. Bau Alcohol Yang Keterlaluan Bukan Kretaria Perfume Murah Tahan Lama

Bau perfume yang terlalu banyak kandungan alcohol akan mula disedari apabila anda mula membuat semburan yang pertama. Bau mencucuk yang boleh membuatkan anda bersin itu tandanya pati perfume didalam botol perfume itu tidak banyak. Elakkan membeli perfume sebegini kerana baunya tidak akan tahan lama.

2. Minyak Wangi Perempuan Murah

Minyak wangi adalah menjadi satu keperluan untuk wanita dan mencari minyak wangi perempuan murah adalah penting kepada golongan ini.

Salah satu cara untuk mengetahui kandungan alcohol terlalu banyak adalah apabila anda sembur fragrance yang anda beli di tangan, tangan anda akan merasa sejuk. Anda juga akan merasai tangan anda tidak merasa minyak wangi di tangan anda. Harga tidak masuk akal dengan harga RM10 sebotol ini sah-sah tidak akan tahan lama. Anda perlu teruskan pencarian minyak wangi tahan lama dan murah yang lain.

3. Minyak Wangi Murah Tahan Lama Selalunya Pati Perfume Yang Berwarna Warni

Ada pengusaha perfume murah dan wangi yang mengunakan pewarna untuk mencantikkan rupa minyak wangi mereka. Tidak salah kerana ianya sangat cantik. The Rich Scents tidak mengunakan sebarang pewarna dalam minyak wangi kami kerana kami mengamalkan memberi tips untuk memakai perfume di baju untuk kesan minyak wangi tahan lama. Kandungan pati dalam perfume kami yang hampir sama dengan parfums ditambah dengan pewarna jika disembur di baju akan membuatkan baju anda bertompok-tompok. Tepuk dada tanya selera.

Keunikan Perfume The Rich Scents?

  • Pati daripada negara Perancis.
  • Konsentrasi perfume adalah dari Eau De Parfum.
  • Bau yang PERSIS dari bau perfume original jenama antarabangsa.
  • Kami mempunyai perfume dengan perbagai saiz
  • Kami mempunyai lebih dari 80 pilihan bau perfume yang anda minati.
  • Perfume travel size yang sangat mudah dibawa kemana-mana.
  • Tiada pewarna yang kami gunakan didalam kandungan minyak wangi.
  • Bau perfume yang diadun dan diakui oleh pelanggan-pelanggan adalah sangat MEWAH.

Layari laman web The Rich Scents untuk koleksi pelbagai minyak wangi tahan lama untuk wanita dan lelaki.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!