wangian di Hari Raya

4 wangian di Hari Raya By The Rich Scents

Artikel ini akan menerangkan tentang 4 wangian di hari raya yang anda boleh ikuti nanti. Hari Raya Aidilfitri semakin menjelang. Ramai yang memikirkan wangian di hari raya apa yang nak di pakai sewaktu pagi raya nanti.

Pergi shopping mall tenguk harga perfume mak aii, luruh jantung mengenangkan harganya. Nak spend untuk baju, seluar, kasut. Baju melayu pun tak beli lagi ni!

Ni haa, The Rich Scents ada buat penawaran harga yang super jimat sempena nak raya tahun ini. Dari harga Rm 49.00 sebotol dah turun ke Rm 45.00 jer. Khas untuk u alls yang nak cari 4 wangian di hari raya nanti.

Sambil2 tu kalau korang ada nak beri hadiah 4 wangian di hari raya pada keluarga malam ni jugak kami ada buat Jualan Gempak Ramadan. Kena tenguk kalau nak tahu berapa harga yang nak kena turun lagi ye.

Apa lagi, cepat-cepat ler follow page kami supaya korang tak ketinggalan untuk dapat notification Live kami ye tentang 4 wangian di hari raya.

4 Wangian di Hari Raya Khas

Gently Guilty 40ml For Men

Gently Guilty Eau De Parfum ini adalah jenis wangian woody aromatic untuk lelaki, dengan aroma aromatic, citrus, & woody. Ia terinspirasi daripada wangian antarabangsa dan dikeluarkan pada tahun 2010

Nota utama: lavender, limau Amalfi, & bunga oren.

Kesan sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai untuk digunakan pada siang hari. Ini adalah minyak wangi untuk lelaki yang tahu apa yang mereka inginkan. Lelaki alpha yang karismatik, tarikan sebenar bagi wanita, yang diwakili dalam komposisi yang mencabar dan menggoda ini.

Di hari raya nanti, jika anda ingin beraya ke rumah bakal isteri sangat sesuai untuk memakai wangian ini. Bauannya yang berkarisma ini sangat sesuai untuk dihidu oleh bakal emak mertua dan sekaligus membuat keluarga bakal isteri terpesona dengan anda 🙂 

Bloom Scents Eau De Parfum 40ml Spray For Women

Bloom Scents Eau De Parfum ini adalah wangian fruity floral iaitu kombinasi fruity, sweet dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Nota utama : passion fruit, grapefruit & peony.

Sillage perfume ini adalah sederhana dan ketahanan minyak wangi ini juga adalah sederhana. Sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat dan ke kolej. Setiap wanita yang meminati Bloom Scents ini dan perlu ada wangian ini dalam simpanan kerana baunya memang tidak akan mengecewakan.

Apabila ibu dan ayah mengajak anda untuk keluar berhari raya di rumah sahabat handai, pilih wangian yang selamat dan kurang mendedahkan personaliti anda. Bombshell yang sangat senonim dengan bauan citrus ini akan membuatkan semua saudara mara anda suka dengan wangian anda.

Better Man 40ml For Men

Better Man ini adalah jenis wangian woody floral musk untuk lelaki iaitu berbau woody, green dan fresh spicy. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1996.

Nota utama : tea, musk & aldehydes

Sillage minyak wangi ini adalah sederhana dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu siang. 4 Wangian di hari raya ini disyorkan kepada sesiapa yang mencari aroma teh yang segar dan lembut.

Untuk lelaki yang akan memandu sehari membawa keluarga anda berhari raya, bauan dari aroma teh ini amat mendamaikan.

Selain dari itu, wangian ini lembut dan tahan lama. 4 wangian di Hari Raya ini tidak akan membuatkan anda menjadi tumpuan tetapi ia akan membuatkan saudara anda selesa bila bersembang dengan anda.

Hot Water Eau De Parfum 40ml Spray For Men

Hot Water Eau De Parfum ini adalah jenis wangian oriental spicy untuk lelaki iaitu berbau warm spicy, balsamic dan fresh spicy. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2009.

Nota utama : paprika, benzoin & wormwood.

Sillage dan ketahanan Hot Water ini adalah sederhana. Sesuai di pakai pada waktu malam. Bau yang pedas dan menarik adalah dua perkataan yang sesuai dengan wangian ini.

Anda dijemput untuk menghadiri “Open House” rakan sepejabat dan perlu menonjolkan penampilan anda. Hot Water yang berbau agak pedas dan hangat ini layak disemburkan dibaju anda. Kehadiran anda akan dirasai oleh rakan-rakan sepejabat dan anda mungkin boleh menjadi tumpuan. Hot Water ini silagenya tidak berapa kuat dan ianya tidak keterlaluan.

Minyak Wangi Raya The Rich Scents

Jangan tunda lagi. Sambut Hari Raya dengan gaya yang berbeza dengan wangian dari The Rich Scents.

Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan 4 wangian di Hari Raya pilihan anda. Klik di sini untuk mengunjungi laman web kami dan terokai koleksi lengkap wangian yang kami tawarkan. Anda juga boleh menghubungi kami melalui WhatsApp.

Jadikan Hari Raya anda lebih bermakna dengan wangian hebat dari The Rich Scents.

Selamat Berhari Raya.

The Rich Scents.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!