fbpx

THE RICH SCENTS

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba

Artikel ini akan menerangkan tentang wangian di hari raya yang anda boleh ikuti nanti.

Hari Raya Aidilfitri semakin menjelang. Ramai yang memikirkan wangian di hari raya apa yang nak di pakai sewaktu pagi raya nanti.

Pergi shopping mall tenguk harga perfume mak aii, luruh jantung mengenangkan harganya. Nak spend untuk baju, seluar, kasut. Baju melayu pun tak beli lagi ni!

Ni haa, The Rich Scents ada buat penawaran harga yang super jimat sempena nak raya tahun ini. Dari harga Rm 49.00 sebotol dah turun ke Rm 45.00 jer. Khas untuk u alls yang nak wangian di hari raya nanti.

wangian di hari raya The Rich Scents

Sambil2 tu kalau korang ada nak beri hadiah wangian di hari raya pada keluarga malam ni jugak kami ada buat Jualan Gempak Ramadan. Kena tenguk kalau nak tahu berapa harga yang nak kena turun lagi ye.

Apa lagi, cepat-cepat ler follow page kami supaya korang tak ketinggalan untuk dapat notification Live kami ye tentang wangian di hari raya.

Nanti jangan lupa say hi hi kat hos kami Encik Ariff nanti ye.

6 Wangian di Hari Raya Khas

Musky Musk Eau De Parfum

Musky Musk Eau De Parfum 40ml Spray For Women

Musky Musk Eau De Parfum ini adalah wangian floral woody musk untuk wanita iaitu berbau musky, white floral dan woody. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1981.

Nota utama: white musk, iris & lily

Sillage dan ketahanan Musky Musk Eau De Parfum ini adalah sederhana. Sesuai dipakai untuk sepanjang masa. Musk White adalah wangian yang selesa dan lembut, didedikasikan untuk setiap wanita dan sempurna untuk setiap saat dan masa.

Di hari raya nanti, kaum Hawa akan sibuk di dapur untuk menyediakan jamuan hari raya untuk tetamu-tetamu yang hadir. White musk ini baunya lembut dan tahan lama. Sangat sesuai untuk dipilih sebagai wangian di hari raya nanti.

Bloom Scents Eau De Parfum 40ml Spray For Women

Bloom Scents Eau De Parfum ini adalah wangian fruity floral iaitu kombinasi fruity, sweet dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Nota utama : passion fruit, grapefruit & peony.

Sillage perfume ini adalah sederhana dan ketahanan minyak wangi ini juga adalah sederhana. Sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat dan ke kolej. Setiap wanita yang meminati Bloom Scents ini dan perlu ada wangian ini dalam simpanan kerana baunya memang tidak akan mengecewakan.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 1

Apabila ibu dan ayah mengajak anda untuk keluar berhari raya di rumah sahabat handai, pilih wangian yang selamat dan kurang mendedahkan personaliti anda. Bombshell yang sangat senonim dengan bauan citrus ini akan membuatkan semua saudara mara anda suka dengan wangian anda.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 2

Boldgary Eau De Parfum 40ml Spray For Men

Perfume ini adalah jenis wangian woody floral musk untuk lelaki iaitu berbau woody, green dan fresh spicy. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1996.

Nota utama : tea, musk & aldehydes

Sillage minyak wangi ini adalah sederhana dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu siang. Wangian ini disyorkan kepada sesiapa yang mencari aroma teh yang segar dan lembut.

Untuk lelaki yang akan memandu sehari membawa keluarga anda berhari raya, bauan dari aroma teh ini amat mendamaikan. Selain dari itu, wangian ini lembut dan tahan lama. Wangian ini tidak akan membuatkan anda menjadi tumpuan tetapi ia akan membuatkan saudara anda selesa bila bersembang dengan anda.

Hot Water Eau De Parfum 40ml Spray For Men

Hot Water Eau De Parfum ini adalah jenis wangian oriental spicy untuk lelaki iaitu berbau warm spicy, balsamic dan fresh spicy. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2009.

Nota utama : paprika, benzoin & wormwood.

Sillage dan ketahanan Hot Water ini adalah sederhana. Sesuai di pakai pada waktu malam. Bau yang pedas dan menarik adalah dua perkataan yang sesuai dengan wangian ini.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 3

Anda dijemput untuk menghadiri “Open House” rakan sepejabat dan perlu menonjolkan penampilan anda. Hot Water yang berbau agak pedas dan hangat ini layak disemburkan dibaju anda. Kehadiran anda akan dirasai oleh rakan-rakan sepejabat dan anda mungkin boleh menjadi tumpuan. Hot Water ini silagenya tidak berapa kuat dan ianya tidak keterlaluan.

Selamat Berhari Raya

The Rich Scents

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Artikel ini akan menerangkan tentang panduan memilih minyak wangi lelaki. Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply