fbpx

THE RICH SCENTS

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba

Hari Raya Aidilfitri semakin menjelang. Ramai yang memikirkan wangian di hari raya apa yang nak di pakai sewaktu pagi raya nanti.

Pergi shopping mall tenguk harga perfume mak aii, luruh jantung mengenangkan harganya. Nak spend untuk baju, seluar, kasut. Baju melayu pun tak beli lagi ni!

Ni haa, The Rich Scents ada buat penawaran harga yang super jimat sempena nak raya tahun ini. Dari harga Rm 45.00 sebotol dah turun ke Rm 39.00 jer. Khas untuk u alls yang nak beraya.

wangian di hari raya The Rich Scents

Sambil2 tu kalau korang ada nak hadiah wangian pada keluarga malam ni jugak kami ada buat Jualan Gempak Ramadan. Kena tenguk kalau nak tahu berapa harga yang nak kena turun lagi ye.

Apa lagi, cepat-cepat ler follow page kami supaya korang tak ketinggalan untuk dapat notification Live kami ye.

Facebook page ->
https://www.facebook.com/therichscents

.

Nanti jangan lupa say hi hi kat hos kami Encik Ariff nanti ye.

6 WANGIAN DI HARI RAYA KHAS

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 1

White Musk EDP For Women

Perfume White Musk ini adalah wangian floral woody musk untuk wanita iaitu berbau musky, white floral dan woody. Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai untuk sepanjang masa. Musk White adalah wangian yang selesa dan lembut, didedikasikan untuk setiap wanita dan sempurna untuk setiap saat dan masa.

Di hari raya nanti, kaum Hawa akan sibuk di dapur untuk menyediakan jamuan hari raya untuk tetamu-tetamu yang hadir. White musk ini baunya lembut dan tahan lama. Sangat sesuai untuk dipilih sebagai wangian di hari raya nanti.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 2

BOMBSHELL EDP FOR WOMEN

Perfume Bombshell ini adalah wangian fruity floral iaitu kombinasi fruity, sweet dan citrus. Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat dan ke kolej. Setiap wanita yang meminati wangian perlu ada wangian ini dalam simpanan kerana baunya memang tidak akan mengecewakan.

Apabila ibu dan ayah mengajak anda untuk keluar berhari raya di rumah sahabat handai, pilih wangian yang selamat dan kurang mendedahkan personaliti anda. Bombshell yang sangat senonim dengan bauan citrus ini akan membuatkan semua saudara mara anda suka dengan wangian anda.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 3

Bvlgari EDP For Men

Perfume Bvlgari ini adalah jenis wangian woody floral musk untuk lelaki iaitu berbau woody, green dan fresh spicy. Sillage minyak wangi ini adalah sederhana dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu siang. Wangian ini disyorkan kepada sesiapa yang mencari aroma teh yang segar dan lembut.

Untuk lelaki yang akan memandu sehari membawa keluarga anda berhari raya, bauan dari aroma teh ini amat mendamaikan. Selain dari itu, wangian ini lembut dan tahan lama. Wangian ini tidak akan membuatkan anda menjadi tumpuan tetapi ia akan membuatkan saudara anda selesa bila bersembang dengan anda.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 4

Hot Water EDP For Men

Perfume Hot Water ini adalah jenis wangian oriental spicy untuk lelaki iaitu berbau warm spicy, balsamic dan fresh spicy. Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai di pakai pada waktu malam. Bau yang pedas dan menarik adalah dua perkataan yang sesuai dengan wangian ini.

Anda dijemput untuk menghadiri “Open House” rakan sepejabat dan perlu menonjolkan penampilan anda. Hot Water yang berbau agak pedas dan hangat ini layak disemburkan dibaju anda. Kehadiran anda akan dirasai oleh rakan-rakan sepejabat dan anda mungkin boleh menjadi tumpuan. Hot Water ini silagenya tidak berapa kuat dan ianya tidak keterlaluan.

6 wangian di Hari Raya yang mesti anda cuba 5

Aqva Pour Homme EDP For Men

Perfume Aqva ini adalah wangian aromatic aquatic untuk lelaki iaitu berbau citrus, marine dan aromatic. Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai pada siang hari untuk khas untuk wangian kerjaya anda. Aroma aromatic aquatic ini memberi anda tenaga dan kesegaran tenaga dengan bauan marine.

Baunya yang segar dan beraromatik ini sangat sesuai untuk anda yang akan sibuk melayan tetamu yang datang berhari raya dirumah anda nanti. Bauan ala dari laut yang menyegarkan pasti buat anda lebih bertenaga.

Selamat Berhari Raya

The Rich Scents

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply