fbpx

THE RICH SCENTS

“Baunya sedap, Lembut dan sesuai untuk lelaki yang berkerjaya”

“Baunya sedap, Lembut dan sesuai untuk lelaki yang berkerjaya dan saya beri rating 8/10” kata Tuan Syed Wan dari Kedah mengenai perfume Hugo Red jenama The Rich Scents, keluaran bumiputera.

THE RICH SCENTS adalah perfume yang SETANDING Jenama Antarabangsa, bernaung di bawah sebuah syarikat berdaftar SSM, Aliza Ali Legacy (002699562-P) sepenuhnya milik Bumiputera dan beroperasi di Kajang, Selangor sejak 2017.

Kepakaran kami adalah membantu pengemar minyak memiliki perfum SETANDING Jenama Antarabangsa dengan harga yang jauh lebih menjimatkan.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan “superstore” bagi pengemar minyak wangi berjenama mendapatkan wangian yang tahan lama (lebih 8 jam), mesra solat, senang dibawa dan yang paling penting tanpa berbelanja ratusan ringgit. Terdapat lebih 50 jenis wangian dari jenama terkenal yang memenuhi citarasa pelanggan sejak kami beroperasi. . Layari website kami www.therichscents.com untuk menonton review perfume dan mendapatkan perfume kegemaran anda. Anda boleh juga menghubungi kami 018 367 3631 atau hubungi mana-mana agen yang berdekatan (link info di website).

Kami amat komited dalam memastikan setiap pesanan dilayan dalam tempoh 24 jam dan menjaga kualiti produk serta penambahbaikan yang berterusan. .

“Smell Rich | Feel Rich | Be Extraordinary”

Antara perfume yang menjadi best seller

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply