fbpx

THE RICH SCENTS

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

hadiah minyak wangi untuk perempuan

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak suka pulak. Nak hadiah perfume kepada mak saya juga.

Ramai lelaki tak tahu memilih hadiah minyak wangi untuk perempuan.

Baca tips kami ini agar hajat anda untuk membeli perfume untuk mereka yang bergelar wanita ini akan disukai dan hadiah anda akan lebih dihargai

Hadiah minyak wangi untuk wanita - The Rich Scents

Kenali usia wanita yang anda ingin beri hadiah minyak wangi

Kategori website The Rich Scents telah pun membantu anda untuk membuat pilihan hadiah minyak wangi untuk wanita mengikut usia mereka.

Perfume di bawah kategori Charisma sangat sesuai untuk wanita yang bekerjaya. Jika anda ingin memberi hadiah minyak wangi untuk perempuan kepada rakan sepejabat atau rakan koperat, anda patut pilih hadiah minyak wangi untuk wanita berkerjaya dalam kategori ini.

Kategori Charms pula ditujukan khas jika anda memilih perfume sebagai hadiah kepada isteri atau kekasih anda. Bau-bau perfume dalam kategori ini adalah manis dan sangat sesuai dipakai sewaktu anda ada dinner yang romantik.

Kategori Legend! Baca namanya pun kita sudah mengetahui bahawa perfume-perfume dalam kategori ini adalah dari bau-bau era 90an yang pasti sesuai dengan wanita yang berusia dalam lingkungan 40an ke 50an. Ini adalah kategori yang sesuai untuk anda memilih hadiah minyak wangi untuk ibu anda.

Akhir sekali adalah kategori Urban yang membawa maksud sipemakai perfume kategori ini adalah seorang yang feminin dan kreatif. Hari jadi anak anda minggu hadapan? Pilih hadiah minyak wangi untuk anak perempuan dalam kategori ini untuk mereka.

Cadangan hadiah minyak wangi untuk isteri

hadiah minyak wangi untuk isteri The Rich Scents

Memilih hadiah minyak wangi untuk isteri tercinta semestinya kami suggest minyak wangi signature kami yang berbau fruity, sweet dan vanilla iaitu Hopes by The Rich Scents.

Bau top notes yang sangat fruity dari buah raspberry & blackberry dikuti dengan base notes dari vanilla membuatkan isteri anda akan tampil gorgeous.

Cadangan hadiah minyak wangi untuk anak perempuan

hadiah minyak wangi untuk anak perempuan The Rich Scents

Flight of Fancy yang berbau floral fruity ini adalah bau yang memang kena dengan remaja yang meningkat naik. Apabila tiba hari jadi mereka yang ke 21, anda perlu memilih hadiah minyak wangi untuk anak perempuan anda? hadiahkan kepada mereka perfume ini dan ia akan menjadi wangian yang pastinya mereka sukai.

Cadangan hadiah minyak wangi untuk ibu tersayang

Hadiah minyak wangi untuk ibu

Hadiahkan perfume Number 5 ini kepada ibu anda. Untuk wanita senior, mereka perlukan wangian yang kuat kerana apabila usia telah meningkat, kandungan hormon mereka tidak dapat membantu menaikkan aura minyak wangi yang mereka pakai. Jadi pemilihan hadiah minyak wangi untuk ibu perlu yang kuat seperti minyak wangi Number 5 ini. Baunya yang sangat klasik dan agak mewah sangat sesuai untuk diberi hadiah kepada golongan ini.

Cadangan hadiah minyak wangi untuk wanita kerjaya

Hadiah minyak wangi untuk wanita berkerjaya The Rich Scents

Rakan sekerja anda akan menyambut hari lahirnya dan anda bercadang untuk membelinya hadiah hari jadi? Memberi hadiah minyak wangi untuk wanita berkerjaya agak sukar kerana apabila salah memilih pasti rakan wanita anda akan berburuk sangka. Pilih wangian yang berbau floral & fresh untuk mereka ini seperti signature perfume kami iaitu Dreamer by The Rich Scents. Baunya yang sangat matang dari musk, rose and patchouli ini sangat sesuai apabila anda memilih hadiah minyak wangi untuk wanita berkerjaya ini.

Kami berharap dengan membaca blog ini anda akan dapat sedikit idea bagaimana untuk memilih hadiah minyak wangi untuk perempuan. Mohon share posting ini jika bermanfaat.

Anda boleh follow kami di Facebook

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply