hadiah untuk ibu

Hadiah untuk ibu, tanda penghargaan atas pengorbanan mereka

Ibu ialah insan paling penting dalam hidup kita. Tanpa pengorbanan dan kasih sayang ibu, tidak akan terlahir kita sebagai insan berguna. Begitu besar kasih sayang seorang ibu yang tak dapat dinilai walau dengan emas permata. Tetapi apalah salahnya jika kita berikan hadiah untuk ibu supaya ibu kita rasa bahagia dan dihargai.

Sebagai seorang wanita, pasti ibu anda juga suka mencuci mata melihat katalog beli belah. Risik-risik dan intai-intai sikit barangan yang dia suka dan belikan sebagai kejutan untuknya. Pelbagai jenis barangan yang disukai oleh kaum ibu. Jika anda sedang mencari idea hadiah untuk ibu anda, anda boleh tengok senarai pilihan kami di bawah ini.

10 Barangan istimewa dan eksklusif sebagai hadiah untuk ibu

hadiah untuk ibu

Banyak lagi faktor lain yang boleh menyebabkan kereta berbau. Tapi bagaimana pula cara untuk menghilangkannya? Di bawah ini kami bincangkan beberapa faktor dan cara untuk atasi masalah kereta berbau. Anda juga perlu tahu bau pewangi kereta bagaimana yang sesuai untuk hilangkan bau busuk dalam kereta anda. Baca lebih lanjut di bawah.

Set pinggan mangkuk

hadiah untuk ibu

Di rumah ibu anda mesti banyak pinggan mangkuk yang dah lama dan mungkin dah mula retak. Apa kata anda gantikan pinggan mangkuk tersebut dengan yang baru dengan design lebih lawa dan trendy sesuai dengan trend masa kini. Pinggan mangkuk Dessini ini juga tahan lama sehingga 10 tahun tau!

Set periuk

hadiah untuk ibu

Periuk masa kini lebih tahan lama dengan lapisan kristal dari korea, bersifat non-stick dan tahan calar. Jika ibu anda suka memasak, anda bolehlah hadiahkan untuk ibu anda supaya bertambah set periuk di rumahnya. Barulah dia senang hati bila boleh memasak banyak untuk cucu-cucunya.

Mini blender

hadiah untuk ibu

Mini blender ni memang sesuai untuk ibu-ibu yang suka memasak. Ia akan memudahkan kerja-kerja memotong bawang dan cili. Sesuai untuk kegunaan harian untuk membuat persediaan menumis bawang untuk nasi goreng  dan lain-lain masakan.

Set pasu bunga

Jika ibu anda suka berkebun, hadiahkan pasu bunga yang cantik seperti ini untuk ibu anda. Mesti dia suka kerana dapat menambah seri pada pokok-pokoknya. Selain boleh cantikkan pokok bunga, ia juga menjadi sebahagian daripada hiasan di laman rumah ibu anda.

Set rawatan spa di rumah

Jika ibu anda suka berkebun, hadiahkan pasu bunga yang cantik seperti ini untuk ibu anda. Mesti dia suka kerana dapat menambah seri pada pokok-pokoknya. Selain boleh cantikkan pokok bunga, ia juga menjadi sebahagian daripada hiasan di laman rumah ibu anda.

Set barang kemas

Kaum wanita terutama kaum ibu mesti suka nak bergaya dengan barangan kemas sebagai hadiah untuk ibu. Jika anda hadiahkan mereka barangan kemas yang baru bolehlah mereka tambah koleksi barangan kemas. Barulah bertambah seri bila melaram terutama bila nak keluar beraya dan jalan-jalan.

Anak Pokok

hadiah untuk ibu

Ketika sambutan Hari Ibu, saya selalu dimarah jika belikan jambangan bunga untuk ibu. Katanya, membazir sahaja. Tapi disebabkan dia suka berkebun, saya belikan anak pokok bunga sebagai hadiah untuk ibu. Jika ibu anda seperti ibu saya yang tak sukakan hadiah bunga sebab tak kekal lama, anda juga boleh hadiahkan anak pokok untuknya.

Set minyak wangi

Hadiah untuk ibu yang terbaik adalah set minyak wangi. Pilihlah haruman yang lembut dan tidak menyakitkan hidung. Ibu anda akan hargai dan selalu pakai terutama bila keluar untuk berjumpa dengan rakan-rakannya.

Jika anda tak tahu nak cari minyak wangi di mana, anda boleh intai katalog minyak wangi The Rich Scents. Anda boleh pilih daripada pelbagai jenis minyak wangi sebagai hadiah untuk ibu anda. Kami syorkan minyak wangi Issey Women dari kategori Legend. Gabungan bau floral dan fresh dijamin sentiasa rasa segar dan tak mengganggu hidung ibu anda.

Jika ibu anda seorang yang klasik pula, anda boleh hadiahkan untuk ibu minyak wangi Riche Rush yang mempunyai haruman yang lebih mewah dan beraroma. Gabungan bau patchouli akan menyerlahkan aura klasik pada ibu anda.  

Banyak lagi pilihan minyak wangi yang menarik dalam katalog The Rich Scents. Ada pelbagai haruman dan juga banyak wangian yang diinspirasikan daripada brand mewah. Anda boleh pilih daripada kategori Charms yang sesuai untuk gadis manis, Urban untuk wanita kreatif dan Charisma untuk wanita moden dan bekerjaya. Minyak wangi untuk lelaki pun ada tau! Pilih-pilih, jangan sampai rambang mata pula ya!

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!