fbpx

THE RICH SCENTS

“Dulu siang malam wangi, sekarang bau tak mandi 3 hari.  Abang dah belikan minyak wangi memikat suami tu tapi Pah buat dono jer. Berubah lah Pah oii.”

Hahaha.. Laki sapa lah tu. Menderita sangat bunyinya.

Tapi Pah ni pun satu jugak. Berkira sangat nak memakai minyak wangi pemikat lelaki tu. Bukan suruh keluar duit sendiri beli perfume pun. Encik Abang dah sediakan.. tang mana susahnya??

minyak wangi memikat suami The Rich Scents

Kami tertarik dengan kenyataan RCW baru-baru ni yang menegur wanita kelihatan selekeh selepas kawin. Saya pulak nak tambah, lepas kawin WAJIB BERWANGI-WANGIAN UNTUK SUAMI. Janganlah asal malam je bau minyak cap kapak. Asal masuk bilik jer bau krim kempiskan perut

Berwangi-wangian kan sunnah so bila lagi nak dapat pahala dengan cara senang.

Memakai minyak wangi pemikat lelaki

Jana Pendapatan Online Tanpa Modal
Jana Pendapatan Online Tanpa Modal Dengan The Rich Scents

Minyak wangi memikat suami apa yang sesuai?

Kami share minyak wangi memikat suami apa yang sesuai dipakai bila disamping suami. Sudah pastinya yang vanilla, fruity dan sweet paling sesuai untuk cinta suami kepada anda lebih berbunga-bunga.

Aroma minyak wangi vanilla

Aroma minyak wangi vanilla ini sering kali berkait dengan bau kueh-kueh perayaan. Bau yang manis selesa dan ianya kami cadangkan untuk wangian khas untuk suami tersayang.

Aroma minyak wangi vanilla ini terdapat pada minyak wangi Olympea & Hypnose

Follow kami di Facebook

Aroma minyak wangi fruity

Aroma minyak wangi fruity melambangkan minyak wangi yang berbau buah-buahan yang tentunya manis sehingga semut perasan dengan kehadiran pemakainya. Aroma minyak wangi fruity ini sangat sesuai untuk wanita yang baru mendirikan rumah tangga. Anda boleh cuba perfume signature The Rich Scents iaitu Hopes ataupun Midnight Rose yang pasti akan membuatkan suami anda tidak akan berpaling dan menjadikan ia adalah salah satu haruman minyak wangi pemikat lelaki yang baik.

Aroma minyak wangi sweet

Aroma minyak wangi sweet ini adalah versi yang paling banyak dalam kategori Charms for women. Manis yang didatangkan dari aroma praline (koko) dan madu ini sangat sesuai untuk pasangan berusia 35 tahun keatas. Kami menawarkan perfume Killer Queen, La Nuit, Lady Million dan La Vie untuk kategori ini.

Selamat mencuba!

The Rich Scents

Semua Orang Boleh Wangi

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

By Ariffshah / January 21, 2021

Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 di Therichscents.com

Adakah anda sukar mencari Minyak Wangi Perempuan Paling Top 2020 untuk anda kerana terlalu banyak pilihan di pasaran? Ada yang...

Read More
By Ariffshah / December 3, 2020

7 Petua memilih minyak wangi yang betul

Mencari minyak wangi yang betul sukar. Terutama dengan cuaca Tropika di Malaysia, minyak wangi yang sesuai dipakai di Malaysia amat...

Read More
By Ariffshah / July 21, 2020

Tips memilih minyak wangi lelaki

Artikel ini akan menerangkan tentang panduan memilih minyak wangi lelaki. Rata-rata rakan lelaki saya tidak memakai perfume sebagai aksesori harian...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / June 16, 2020

Pembekal Minyak Wangi

The Rich Scents adalah salah satu pembekal minyak wangi inspired yang sangat mementingkan kualiti perfume. Syarikat kami yang telah diasaskan...

Read More
By Ariffshah / May 27, 2020

Shopping Online Reward Points

Aliza Ali Legacy menawarkan "Shopping online reward points" untuk semua pelanggan-pelanggan TheRichScents.com yang menunggu untuk mendapatkan reward points dari kami....

Read More
By Ariffshah / February 6, 2020

4 tips memilih minyak wangi perempuan sebagai hadiah

Saya sedang berkira-kira nak beli hadiah minyak wangi untuk wanita untuk isteri saya, perfume apa yang sesuai? takut dia tak...

Read More
The Rich Scents Terkini
By Ariffshah / January 27, 2020

Minyak wangi paling popular minggu ke 5 Januari

Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam blog kali ini kami senaraikan minyak wangi paling...

Read More
The Rich Scents Tips
By Ariffshah / January 26, 2020

Minyak wangi murah dan tahan lama

Nak cari minyak wangi murah dan tahan lama? Tetapi selalu serik sebab minyak wangi murah ni selalunya pati dari China....

Read More
By Ariffshah / January 15, 2020

Perfume Combo Pack

Perfume Combo Pack The Rich Scents adalah tawaran amat menarik untuk tidak dilepaskan. Perfume Combo Pack The Rich Scents Pemilihan...

Read More
Review
By Ariffshah / January 13, 2020

Perfume Paling Popular Minggu ke 2

Perfume Paling Popular pada minggu kedua Januari 2020 Terima kasih kerana masih membaca blog kami The Rich Scents. Di dalam...

Read More
1 2 3 6

Komen Di Sini

Leave a Reply