fbpx

THE RICH SCENTS

“Dulu siang malam wangi, sekarang bau tak mandi 3 hari.  Abang dah belikan minyak wangi memikat suami tu tapi Pah buat dono jer. Berubah lah Pah oii.”

Hahaha.. Laki sapa lah tu. Menderita sangat bunyinya.

Tapi Pah ni pun satu jugak. Berkira sangat nak memakai perfume tu. Bukan suruh keluar duit sendiri beli perfume pun. Encik Abang dah sediakan.. tang mana susahnya??

minyak wangi memikat suami The Rich Scents

Kami tertarik dengan kenyataan RCW baru-baru ni yang menegur wanita kelihatan selekeh selepas kawin. Saya pulak nak tambah, lepas kawin WAJIB BERWANGI-WANGIAN UNTUK SUAMI. Janganlah asal malam je bau minyak cap kapak. Asal masuk bilik jer bau krim kempiskan perut

Berwangi-wangian kan sunnah so bila lagi nak dapat pahala dengan cara senang.

Jana Pendapatan Online Tanpa Modal
Jana Pendapatan Online Tanpa Modal Dengan The Rich Scents

Minyak wangi memikat suami apa yang sesuai?

Kami share minyak wangi memikat suami apa yang sesuai dipakai bila disamping suami. Sudah pastinya yang vanilla, fruity dan sweet paling sesuai untuk cinta suami kepada anda lebih berbunga-bunga.

Aroma minyak wangi vanilla

Aroma minyak wangi vanilla ini sering kali berkait dengan bau kueh-kueh perayaan. Bau yang manis selesa dan ianya kami cadangkan untuk wangian khas untuk suami tersayang.

Aroma minyak wangi vanilla ini terdapat pada minyak wangi Olympea & Hypnose

Follow kami di Facebook

Aroma minyak wangi fruity

Aroma minyak wangi fruity melambangkan minyak wangi yang berbau buah-buahan yang tentunya manis sehingga semut perasan dengan kehadiran pemakainya. Aroma minyak wangi fruity ini sangat sesuai untuk wanita yang baru mendirikan rumah tangga. Anda boleh cuba perfume signature The Rich Scents iaitu Hopes ataupun Midnight Rose yang pasti akan membuatkan suami anda tidak akan berpaling.

Aroma minyak wangi sweet

Aroma minyak wangi sweet ini adalah versi yang paling banyak dalam kategori Charms for women. Manis yang didatangkan dari aroma praline (koko) dan madu ini sangat sesuai untuk pasangan berusia 35 tahun keatas. Kami menawarkan perfume Killer Queen, La Nuit, Lady Million dan La Vie untuk kategori ini.

Selamat mencuba!

The Rich Scents

Semua Orang Boleh Wangi

Perfume Terbaru Di The Rich Scents

Anda Mungkin Suka Baca Blog Dibawah

Komen Di Sini

Leave a Reply