Kami dah mula bercuti hingga 12.4.2024. Selamat Hari Raya Aidilfitri!
https://therichscents.com/wp-content/uploads/2019/04/2019.04.26-Perlu-ke-memakai-perfume-yang-berbeza.png.webp

Jenis minyak wangi EDP untuk siang dan malam

Perlu ker memakai perfume atau jenis minyak wangi edp yang berbeza? Anda rasa sesuai tak perfume berbau manis dipakai waktu siang?

Ketahui mengapa perlu ada perfume yang berbeza untuk siang dan malam dan apakah ciri-ciri perfume dipakai untuk 2 waktu berbeza ini dengan menonton video di bawah.

 

Tips memilih jenis minyak wangi siang & malam

Perfume The Rich Scents semakin mendapat permintaan tinggi sejak 2 tahun kebelakangan ini. Mana tidaknya, kualitinya dahlah MIRIP Jenama Antarabangsa, tahan lama dan harganya pula jauh lebih JIMAT.

 

 

Jenis Minyak Wangi EDP Yang Sesuai Untuk Pakai Malam

Jenis minyak wangi EDP untuk siang dan malam

Daring Red Eau De Parfum

Daring Red Eau De Parfum ini adalah jenis wangian oriental woody untuk lelaki iaitu berbau citrus, vanilla dan fruity. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2000.

Nota utama : apple, vanilla & rose.

Sillage Daring Desire Red Eau De Parfum ini adalah sederhana, mempunyai ketahanan yang sederhana ke berat. Sesuai dipakai di waktu malam apabila keluar makan malam di dalam suasana yang romantik. Aroma maskulin yang sangat bagus. Ia adalah untuk lelaki yang matang.

 

Contoh Minyak Wangi Yang Sesuai Untuk Pakai Siang

Powerful Aventus Eau De Parfum ini adalah wangian chypre-fruity untuk lelaki iaitu berbau fruity, sweet dan leather. Diinspirasikan dari fragrance terkenal jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Nota utama : pineapple, birch & musk.

Sillage minyak wangi ini adalah sederhana ke berat dan baunya tahan sepanjang hari. Sesuai untuk dipakai pada hari siang dan malam dan baunya sangat unik dan versatile.

 

Jika dibandingkan dengan Eau de Parfum, konsentrasi wangian Eau de Toilette adalah kira-kira 5% hingga 15% lebih rendah. Minyak wangi jenis ini lebih ringan dan biasanya boleh digunakan setiap hari. Ia adalah pilihan yang sempurna untuk penggunaan harian kerana ia bertahan tiga hingga empat jam.

EDT ni memang sesuai untuk pakai hari-hari. Kalau nak ke kelas, ke pejabat ke, tak nak bau yang terlalu kuat, memang paling ngam pakai EDT. Kebiasaannya, bau EDT ni boleh tahan dalam 3 hingga 4 jam. Jadi, kalau korang nak kekal wangi sepanjang hari, boleh je sembur dua tiga kali sepanjang hari.

 

 

99% pelanggan kami telah berpuashati dengan perfume kami sampai ada yang kata bau perfume kami masih melekat walaupun baju/tudung telah dibasuh .

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!