Kami dah mula bercuti hingga 12.4.2024. Selamat Hari Raya Aidilfitri!
Minyak Wangi Terlaris

6 Minyak Wangi Terlaris By The Rich Scents

Minyak wangi terlaris adalah simbol keanggunan dan kepercayaan diri dalam budaya Bahasa Malaysia moden. Ia bukan sahaja mengekalkan aroma yang mempesonakan, tetapi juga membuka pintu kepada dunia yang menggabungkan seni dan sains. Setiap titisan minyak wangi terlaris adalah kolaborasi antara kecerdasan saintifik dan kreativiti manusia.

Keindahan dalam Keseimbangan Aroma

Dalam dunia minyak wangi, penciptaan haruman yang sempurna melibatkan perpaduan rapi antara nota atas, tengah, dan dasar. Nota atas memberi kesan pertama, nota tengah menyuntikkan karakter, manakala nota dasar mewujudkan kesan tahan lama. Dalam minyak wangi terlaris Bahasa Malaysia moden, keseimbangan yang tepat antara nota jeruk, bunga mawar, dan kayu cendana mencipta pengalaman haruman yang menakjubkan.

Minyak wangi terlaris

minyak wangi terlaris
bloom scents woman

BOMBSHELL EDP FOR WOMEN

Perfume Bombshell ini adalah wangian fruity floral iaitu kombinasi perfume bau fruity, sweet dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2010.

Top notes : citrus, passion fruit, grapefruit. Middle notes : Peony dan Vanilla Orchid. Base notes : Pine Tree.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai waktu siang sewaktu berkerja di pejabat dan ke kolej. Setiap wanita yang meminati wangian perlu ada wangian ini dalam simpanan kerana baunya memang tidak akan mengecewakan. Bombshell ini adalah minyak wangi terlaris untuk wanita untuk minggu lepas.

Hopes 40ml by The Rich Scents for Women

HOPES PERFUME 40 ML EDP FOR WOMEN

Perfume Hopes ini adalah signature perfume jenama The Rich Scents. Ianya adalah wangian floral fruity untuk wanita iaitu berbau fruity, sweet dan vanilla.

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai pada siang hari bersiar-siar dan membuat aktiviti luar. Apa yang kami boleh katakana bahawa ianya adalah untuk wanita yang mencari wangian yang ‘Feminine, Sweet, Classy and Catchy smell’.

 

minyak wangi terlaris

LOLA EDP FOR WOMEN

Perfume Lola ini adalah wangian floral fruity untuk wanita iaitu berbau rose, floral dan fresh. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2009.

Nota Utama : pink pepper, bunga peony dan rose. 

Sillage minyak wangi terlaris ini adalah sederhana dan ketahanannya adalah sederhana ke berat. Sesuai dipakai waktu petang ke malam sewaktu anda keluar membeli belah dan makan malam. Anda suka bau floral dan vanilla, ini adalah pilihan yang tepat.

Minyak wangi lelaki terlaris

A men perfume

A*MEN EDP FOR MEN

Perfume A*Men adalah jenis wangian oriental woody untuk lelaki iaitu berbau sweet, warm spicy dan caramel. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 1996.

Nota Utama :  caramel, coffee & patchouli

Sillage minyak wangi ini adalah sangat kuat dan sangat tahan lama. Sesuai dipakai pada malam hari untuk khas untuk wangian ke majlis-majlis esekutif. Dianggap sebagai wangian yang kuat, kombinasi unik yang kaya dengan aroma ini menarik perhatian di mana pun ia dipakai. A*Men ini adalah minyak wangi lelaki terlaris untuk minggu lepas

heavenly red

HUGO RED EDP FOR MEN

Perfume Hugo Red ini adalah wangian oriental-spicy untuk lelaki iaitu berbau sweet, fruity dan citrus. Diinspirasikan dari fragrance terkenal jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2013.

Nota Utama: rhubarb, grapefruit & pineapple

Sillage dan ketahanan minyak wangi ini adalah sederhana. Sesuai dipakai diwaktu siang ketika anda ke pejabat, kolej dan membuat aktiviti luaran. Manis, muda dan energik. Amat baik dalam cuaca panas tropika. Boleh dipanggil minyak wangi untuk remaja masakini.

desire blue

DESIRE BLUE EDP FOR MEN

Perfume Desire Blue ini adalah jenis wangian aromatic-green untuk lelaki iaitu berbau citrus, marin dan aromatic. Diinspirasikan dari fragrance jenama antarabangsa dan dilancarkan pada tahun 2002.

Nota utama: litchi, sea notes & orange

Sillage perfume ini adalah sederhana, mempunyai ketahanan yang sederhana. Ia sesuai untuk hari kerja kasual dan hujung minggu.

 

Kami menghargai keindahan dan kuasa minyak wangi untuk mengekspresikan diri. Dengan koleksi yang meliputi pelbagai nota dan keunikan, kami berjanji untuk memberikan pengalaman membeli-belah yang luar biasa.

Sila hubungi kami melalui laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai koleksi minyak wangi terlaris kami. Anda juga boleh menghubungi kami melalui WhatsApp Jadikan minyak wangi sebagai sebahagian daripada kehidupan moden anda dan raihlah pengalaman harum yang tidak terlupakan.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!