minyak wangi lelaki maskulin

Minyak Wangi Lelaki Maskulin Dan Seksi Untuk Kaum Adam

Pemilihan minyak wangi lelaki maskulin (perfume lelaki terbaik) pasti memeningkan jika anda tidak tahu bau apa yang sesuai, selain bertanyakan pada isteri atau kekasih anda. Kami senaraikan bauan misteri ini yang hanya pada The Rich Scents.

Minyak Wangi Lelaki Maskulin Dan Seksi Untuk Kaum Adam

Bau yang ada kombinasi Spicy & Woody pastinya adalah perfume lelaki terbaik untuk bau yang lebih maskulin dan sexy untuk kaum Adam.

Trs Million Men For Men

Trs Million Men 40ml For Men

Untuk minyak wangi lelaki maskulin yang pertama ni disarankan kepada lelaki yang inginkan kepada bau wangian yang sangat menggoda. 

Perfume TRS Million ini adalah wangian woody spicy untuk lelaki iaitu berbau warm spicy, cinnamon dan citrus. Minyak wangi ini berbau seksi dan sangat tahan lama.  Pasangan anda pasti akan tertambat dan menambahkan kemesraan.

Trs Code For Men

Trs Code For Men

Jika anda mencari perfume paling wangi untuk lelaki ini bukan perfumenya. Namun godaan minyak wangi ini kepada wanita itu yang membuatkan perfume ini unik dan tersenarai dalam list artikel kami kali ini. 

Perfume TRS Code ini adalah wangian oriental-spicy untuk lelaki iaitu berbau citrus, leather dan aromatic. Sillage dan ketahanan perfume  ini  adalah sederhana. Sesuai dipakai di waktu malam. Apa yang admin boleh katakan baunya perfume ini sangat menggoda.

Trs Le Male For Men

TRS Le Male

Perfume TRS Le Male ini adalah perfume jenis oriental fougere untuk lelaki iaitu berbau aromatic, fresh spicy dan vanilla. Sillage minyak wangi ini adalah kuat dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Ini adalah perfume lelaki vanilla malam yang terbaik di zamannya dan kini.

Trs Eros For Men

TRS Eros

Perfume TRS Eros ini adalah wangian aromatic fougere untuk lelaki iaitu berbau aromatic, green dan vanilla. Sillage minyak wangi ini adalah kuat dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Ini adalah wangian lelaki vanilla malam yang terbaik.

TRS Sexy Men For Men

TRS Sexy Men

Perfume TRS Sexy ini adalah wangian oriental fougere untuk lelaki iaitu berbau vanilla, woody dan powdery. Sillage minyak wangi ini adalah sederhana ke kuat dan tahan lama. Bau yang menarik dan matang ini amat sesuai dipakai waktu malam sewaktu anda menghadiri majlis-majlis keramaian dan acara-acara tertentu.

Trs Oud For Unisex

TRS OUD

Perfume TRS OUD ini adalah wangian oriental untuk lelaki. Berbau rose, oud dan warm spicy. Sillage minyak wangi ini adalah sangat kuat dan ketahanannya adalah sangat tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Jika anda sukakan bauan oud yang kuat, perfume ini adalah sangat sesuai.

TRS Ultimate XS For Men

TRS Ultimate XS

Bau perfume lelaki paling best semestinya adalah dalam kategori oriental woody. Jika anda ingin mencari perfume maskulin, cari perfume yang karektornya sebegini. 

Perfume TRS Ultimate XS ini adalah wangian oriental-woody untuk lelaki. Berbau sweet, warm spicy dan citrus. Sillage minyak wangi ini adalah sederhana dan ketahanannya adalah sangat tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Membuatkan si pemakai kelihatan lebih maskulin dan pasangan anda pasti akan semakin sayang dan berasa tenang semasa di samping anda.

Kami juga ada menulis tentang topik minyak wangi lelaki yang disukai wanita Malaysia

Sudah bersedia untuk mencari minyak wangi baru? Jangan tunggu lagi, hubungi kami atau WhatsApp kami sekarang. Mari temui minyak wangi lelaki yang sempurna untuk anda di The Rich Scents!

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!