minyak wangi lelaki maskulin

MINYAK WANGI LELAKI MASKULIN DAN SEXY UTK KAUM ADAM.

MINYAK WANGI LELAKI MASKULIN DAN SEXY UTK KAUM ADAM.

Pemilihan minyak wangi lelaki maskulin (perfume lelaki terbaik) pasti memeningkan jika anda tidak tahu bau apa yang sesuai, selain bertanyakan pada isteri atau kekasih anda. Kami senaraikan bauan misteri ini yang hanya pada The Rich Scents.

BAU YANG ADA KOMBINASI SPICY DAN WOODY PASTINYA BAU YANG LEBIH MASKULIN (perfume lelaki terbaik) DAN SEXY UTK KAUM ADAM.

Millionaire 40ml For Men

Millionaire 40ml For Men ini adalah wangian woody spicy untuk lelaki iaitu berbau warm spicy, cinnamon dan citrus. Minyak wangi ini berbau seksi dan sangat tahan lama.  Pasangan anda pasti akan tertambat dan menambahkan kemesraan.

Trs Code For Men

Perfume Trs Code ini adalah wangian oriental-spicy untuk lelaki iaitu berbau citrus, leather dan aromatic. Sillage dan ketahanan perfume  ini  adalah sederhana. Sesuai dipakai di waktu malam. Apa yang admin boleh katakan baunya perfume ini sangat menggoda.

TRS Le Male

Perfume Le Male ini adalah perfume jenis oriental fougere untuk lelaki iaitu berbau aromatic, fresh spicy dan vanilla. Sillage minyak wangi ini adalah kuat dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Ini adalah perfume lelaki vanilla malam yang terbaik di zamannya dan kini.

Empire 40ml For Men

Empire 40ml eau de parfum ini adalah wangian aromatic fougere untuk lelaki iaitu berbau aromatic, green dan vanilla. Sillage minyak wangi ini adalah kuat dan ketahanannya adalah tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Ini adalah wangian lelaki vanilla malam yang terbaik.

Perfume Sexy Men ini adalah wangian oriental fougere untuk lelaki iaitu berbau vanilla, woody dan powdery. Sillage minyak wangi ini adalah sederhana ke kuat dan tahan lama. Bau yang menarik dan matang ini amat sesuai dipakai waktu malam sewaktu anda menghadiri majlis-majlis keramaian dan acara-acara tertentu.

Perfume Trs Oud ini adalah wangian oriental untuk lelaki. Berbau rose, oud dan warm spicy. Sillage minyak wangi ini adalah sangat kuat dan ketahanannya adalah sangat tahan lama. Sesuai di pakai pada waktu malam. Jika anda sukakan bauan oud yang kuat, perfume ini adalah sangat sesuai.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!