minyak wangi lelaki untuk memikat wanita

6 Haruman Minyak Wangi Lelaki Untuk Memikat Wanita

Ketahui haruman minyak wangi lelaki untuk memikat wanita yang patut anda pilih untuk pertemuan pertama. Jalinkan perhubungan dengan wanita kesukaan anda selepas pertemuan yang pertama dengan memakai haruman yang mempunyai bauan bauan yang kami pilih dengan membaca artikel ini.

Tidak dapat dinafikan bahawa wanita memang suka kepada lelaki yang berbau harum.

Memakai bau haruman yang betul boleh membuatkan lelaki biasa akan kelihatan menarik kepada wanita.

Jika anda mengambil serius rutin tentang penampilan anda, bau yang menyenangkan boleh menjadi salah satu faktor daya tarikan anda kepada wanita yang anda minati.

Tetapi sebelum anda menyembur minyak wangi yang berada di laci bilik tidur anda, anda harus tahu bahawa tidak semua ‘bau minyak lelaki’ menarik minat wanita.

Malah, anda mungkin akan terkejut apabila mengetahui ada bau-bauan minyak wangi lelaki untuk memikat wanita

Jika anda inginkan dating anda dengan wanita kesukaan anda berjaya, berikut adalah 3 perkara yang anda perlu tahu mengenai haruman minyak wangi lelaki untuk memikat wanita yang akan menarik perhatian sidia.

  • Bauan yang menenangkan seperti lavender boleh menenangkan wanita, yang membawa kepada peningkatan perasaan ghairah.
  • Vanila ialah bauan yang menarik perhatian dan akan menyerlahkan diri anda terutama kepada wanita dan menjadikan ia sebagai minyak wangi lelaki untuk memikat wanita yang berkesan.
  • Penggunaan lip balm atau mouth freshener perasa pudina boleh membantu membuatkan wanita yang membuat temujanji dengan anda berasa selesa.

Tetapi rahsia untuk membuatkan temujanji dengan wanita kesukaan anda adalah bergantung kepada bau anda.

Teruskan membaca untuk mendapatkan bauan terbaik yang akan menarik wanita seperti lebah kepada madu.

1. Vanila

Tetapi rahsia untuk membuatkan temujanji dengan wanita kesukaan anda adalah bergantung kepada bau anda.

Teruskan membaca untuk mendapatkan bauan minyak wangi lelaki untuk memikat wanita terbaik yang akan menarik wanita seperti lebah kepada madu.

Vanila ialah bauan yang sangat popular dalam minyak wangi lelaki, dan menjadi sangat sesuai untuk disimpan untuk saat-saat memerlukan.

Menggoda, lincah, manis dan berahi, aroma yang menyenangkan ini sentiasa menggembirakan ramai wanita.

Anda mungkin tidak perlu membeli minyak wangi berbau vanila untuk menarik perhatian wanita. Senaman pantas juga boleh membantu 🙂

Menurut kajian 2017 yang diterbitkan dalam Nature, sesetengah orang mempunyai variasi dalam gen penerima bau tunggal yang menyebabkan peluh lelaki adalah seperti bau manis seperti vanila (lihat dakwaan: Up to one-third of adult humans cannot perceive an odor in a component of male body odor that induces physiological responses in both men and women.”)

Walaupun begitu, anda mungkin tidak boleh melangkau rutin mandi biasa anda.

Gen yang sama yang menjadikan air kencing berbau manis kepada sesetengah orang juga boleh menyebabkan peluh anda mendapat bau yang menjijikkan.

Oleh itu, daripada pergi secara semula jadi, mungkin anda perlu menggunakan minyak wangi vanila sebagai minyak wangi lelaki untuk memikat wanita.

2. Peppermint

Peppermint telah digunakan secara perubatan selama beribu-ribu tahun untuk membantu merawat pelbagai masalah kesihatan, daripada jeragat jerawat yang degil kepada masalah penghadaman kepada selesema biasa.

Bukan sahaja rasanya yang hebat, ia juga mempunyai bau yang menakjubkan untuk lelaki dan wanita.

Perkara utama adalah penggunaan peppermint adalah cara  mudah untuk menyahkan bau mulut.

Gunakan lip balm atau mouth freshener pudina untuk memberikan kesegaran nafas anda dengan bau pudina.

Sebaik sahaja dia menghidunya di bibir anda, dia pasti akan berasa selesa dan tidak ingin meninggalkan tempat duduk untuk bersama anda.

3. Sandalwood

Jika anda ingin menarik perhatian wanita, gunakan minyak wangi lelaki untuk memikat wanita yang berbau Cendana (Sandalwood)..

Dalam kajian 2006 yang diterbitkan di Planta Medica, penyelidik mendapati bahawa menghidu bau cendana boleh meningkatkan mood dan rangsangan (lihat dakwaan: “Sandalwood oil elevated pulse rate, skin conductance level, and systolic blood pressure.”)

Jika anda pernah mencium bau cendana, ini mungkin tidak mengejutkan.

Cendana berbau mahal dan canggih, dua sifat yang sering dicari oleh wanita pada seorang lelaki menjadikan ia sebagai salah satu minyak wangi lelaki untuk memikat wanita.

4. Pastri dan Kopi

Ingin membuatkan pelawaan temujanji tidak ditolak?

Cuba membuat temujanji di kafe yang menyediakan kopi dan pastri.

Dalam kajian 2012 yang diterbitkan dalam Journal of Environmental Psychology, penyelidik mendapati bahawa lelaki lebih cenderung untuk membuat temu janji dengan wanita apabila mereka mendekati mereka di tempat yang berbau harum (lihat dakwaan:“It was found that women agreed more often to the confederate’s courtship solicitation in the pleasant smelling areas.”)

Penyelidik percaya bahawa bau yang menyenangkan boleh meningkatkan mood, menggalakkan perasaan yang baik terhadap hubungan romantis.

Ia berbaloi, bukan?

5. Lavender

Adakah teman wanita anda sangat tertekan kebelakangan ini?

Apabila anda bertemu janji dengannya, minta nyalakan lilin lavender.

Lavender biasanya digunakan dalam aromaterapi kerana banyak manfaat kesihatannya.

Menurut penyelidikan yang diterbitkan dalam Frontiers in Behavioral Neuroscience, bau lavender mempunyai kesan melegakan keresahan yang boleh membantu menghilangkan hari yang tertekan (lihat dakwaan: “…the vaporized lavender compound linalool must be smelt – not absorbed in the lungs – to exert its calming effects…”)

Jangan lupa juga untuk membelikan lilin lavender itu khusus untuk dibawa pulang.

6. Cinnamon

Adakah anda lebih kepada bau minyak wangi yang berbau pedas (spicy)?

Bauan pedas seperti kayu manis dan cengkih merupakan bauan yang menarik untuk wanita dan lelaki.

Kayu manis nampaknya paling menggembirakan wanita pada bulan-bulan yang lebih sejuk dan boleh juga dijadikan sebagai minyak wangi lelaki untuk memikat wanita.

Dalam kajian 2009 yang diterbitkan dalam Appetite, subjek yang menghidu bau kayu manis semasa musim Krismas mempunyai perasaan seronok dan kegembiraan yang lebih tinggi daripada semasa musim panas. (lihat dakwaan: “…subjects showed significantly higher familiarity and pleasantness ratings when they smelled cinnamon during the Christmas season than during summertime.”)

Less Is More

Bagaimana bau minyak wangi yang anda pakai boleh membuat atau merialisasikan kejayaan anda berhubungan dengan wanita.

Tetapi perlu diingat bahawa kurang sentiasa lebih.

Jika dia boleh menghidu anda sebelum dia melihat anda, pasti minyak wangi yang anda pakai terlalu kuat.

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!