Perfume dan Personaliti Anda

Perfume dan Personaliti Anda

Sebagai seorang pengguna, perfume dan personaliti atau wangian dan personaliti amat berkait rapat apabila memilih ciri ciri minyak wangi yang disukai.

Admin berikan contoh2 ayat selalu diberikan oleh pelanggan2 kami dibawah, tambah ayat dikomen untuk kita kongsi bersama ya..

7 Tips memilih ciri ciri perfume dan personaliti

Minyak wangi paling popular minggu ke 5

(1) Ikut sunnah Nabi SAW

perfume dan personaliti waktu solat

Bagi orang lelaki, hukumnya sunat memakai wangi-wangian terutama sekali apabila ingin mengerjakan solat berjemaah di masjid. Perfume dan personaliti ini amat rapat dengan pengunaan minyak wangi berbau gaharu atau oud.

Travel Perfume The Rich Scents

Senang disimpan dalam poket. Travel size perfume amat sesuai jika seorang yang sangat sibuk diluar.

Terima kasih daun keladi kerana sudi Like Facebook kami dan click share untuk kongsi pada rakan2 Facebook anda.

Dapat jimatkan penggunaan, dengan menggunakan beberapa titis atau semburan baunya dapat bertahan lama. Pilih perfume yang berunsur EDP (perfume yang mempunyai pati yang sangat tinggi). 

(4) Botol yang cantik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

Memandangkan minyak wangi ni ada macam-macam jenis bau, pasti ada satu jenis bau yang disukai oleh pelanggan tersebut. Selalunya bauan ini admin kaji melalui usia dan pekerjaan pengguna.

Admin selalu meminta pelanggan wanita untuk menghidu minyak wangi lelaki dan dapatkan apa minyak wangi lelaki yang mereka sukai. Apabila admin rekomenkan kepada lelaki yang ingin mendapatkan minyak wangi The Rich Scents yang isteri mereka suka, admin akan gunakan penilaian tadi.

 

(7) Minyak wangi apa yang disukai lelaki

Dengan mengunakan popularity satu-satu minyak wangi tersebut, admin cadangkan kepada pelanggan baru yang ingin mencuba minyak wangi The Rich Scents. Namun, cara ini perlu dikaji dahulu keran setiap minyak wangi bukan semuanya sesuai dengan pelanggan tersebut. Setelah mengkaji fan baru admin padankan kepada cara hidup pelanggan tadi.

 

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!

Komen Di Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INGIN KUPON DISKAUN?

Daftar segera disini!